dellfin612 pisze:Kluseczko, zrobi się, odpoczywaj
TAAAAK, wypocznę

miło Cię widzieć, fajnie, że znów jesteś! i oczywiście z góry dziękuję za pomoc z bazarkami

odnośnie kosztów- forumowiczkom bardziej doświadczonym w leczeniu oczek jak zawsze ufam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dellfin612 pisze:Kluseczko, zrobi się, odpoczywaj
kotek72 pisze:![]()
Te biedne maluszki mają ponad 4 tyg.Wyglądają na najwyżej 3![]()
Kocięta mają zaawansowany kk,jeden dodatkowo zapalenie oskrzeli.
Czarny kotuś nie ma już jednego oczka,bure maleństwo kwalifikuje się do usunięcia oczka,a maluszek z zapaleniem oskrzeli ma zmiany na oczku jednym-widać,że uszkodzenie rogówki a drugie nie wiadomo czy wogóle jest.
Dostały dzis antybiotyk,tobrosopt na oczka lub pozostałości po oczkach.
Kociątko z zapaleniem oskrzeli nie wiadomo czy przeżyjewet oglądał i stwierdził,że jego stan jest najcięższy.
Czyli czarny kotuś już bez oczka,bury 1 z oczkiem do usunięcia i bury 2 nie wiadomo czy wogóle będzie widział.
Jeśli ktokolwiek byłby chętny na przyjęcie maluszków to byłoby dla nich dobrze.U mnie ilośc kotów przekroczyła max,na dodatek sprawy się skomplikowały,TŻ stracił pracę ...
dellfin612 pisze:Kandydaci 1, 2, 3, 6, 7, 8 już otrzymali pomoc, przelewy poszły, prawda?
AgaPap pisze:dellfin612 pisze:Kandydaci 1, 2, 3, 6, 7, 8 już otrzymali pomoc, przelewy poszły, prawda?
Czekam jeszcze na potwierdzenie konta od kotiki, bo mam jakieś z zeszłego roku, ale nie wiem czy aktualne no i do berni napisałam, bo jej konta nie mam wogóle i nigdzie nie znalazłam.
Reszta poszła dzisiaj rano.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 277 gości