Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Betbet pisze:Odebrałam o 18 kotkę z Przymorza. Dziewczyna jej nie odrobaczyła, nie było wyprawki nic...ech... Byłam z Trudi u weta, jest zdrowa, odrobaczylismy, kupiłam żwirek...karmę...
i ... jutro przyjeżdżają po nią nowi Państwo, Pani kociara, będzie umowa, sterylka i full serwis.
Zostało mi wykupione ogłoszenie wyróznione na trojmiasto.pl . Coś Wam tam wrzucić?
Poker71 pisze:betbet dziękować, dziękować!
ifciastu pisze:Poker71- czy ja mam cos przygotować żeby to odebrać? czy to w czym przywiezie mogę zabrać i mój mąż odwiezie do trójmiasta?
i ile kaski dokładnie mam przygotować? czy zrobić przelew na konto? jak wolisz?
Poker71 pisze:ifciastu pisze:Poker71- czy ja mam cos przygotować żeby to odebrać? czy to w czym przywiezie mogę zabrać i mój mąż odwiezie do trójmiasta?
i ile kaski dokładnie mam przygotować? czy zrobić przelew na konto? jak wolisz?
Ifcia, kazałam mu to w mrożonki popakowaćMotórem jedzie (zabije mnie jak sie dowie ze pisze motor nie motocykl) z kuframi. Czy kupił jaką siatę na to- nie mam pojęcia
W każdym razie lodówki turystycznej nie mamy więc moze wzial jakąś torbę termiczną choć głowy nie dam czy był taki przewidujący.
Kasę daj jemu, bo on z firmy zawinął, bo ja w pracy on w pracy tosmy się zgadac nie moglii miejscowo tez nie po drodze było kazałam mu się spieszyc.
Więc jak która ma znajomych na trasie Gda-Malbork to prosze powiedziec ze ten motocyklista z misją ratunkową jedzie i proszę go nie blokowac!
Zadzwoni jak będzie na rogatkach to się dogadacie.
Betbet pisze:dziewcyzny... zamarlam..o ja durna..dopiero teraz zwrocilam uwage...to jest kocur...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości