Historia Balbinki 20.06.2010
Witajcie kochani mam na imię Krzysztof mieszkam w Radzionkowie woj.Katowice mam 35 lat kocham koty mam Karolka,Tofika Tolka.mieszkam w bloku numer.domu 6
Babcia która zmarła przeżywszy 81 lat mieszkała numer domu 3 , miała dwa koty Pysio i Balbinka kochała te koty całym sercem chodziłem babci do sklepu chodziłem po węgiel do piwnicy robiłem ogień (jak już bardziej zachorowała) i do dzisiaj pamiętam jej słowa …”ja mogę jeść suchą kromkę chleba ale na pierwszym miejscu koty maja mieć jedzenie ,zawsze po pracy robiłem babci ogień i dochodziłem dokładać do pieca i cieszyłem się ze pomogłem być pomocny i cieszyło mnie oko jak koty się wygrzewały
Babcia poczęstowała zawsze ciastkiem kawą Balbinka przychodziła posiedzieć na kolana teraz Pani zabrakło
\
Jednego kota przygarłem (pysio) toleruje moje koty bawi się z nimi mam nadzieje ze się zaakceptuje choć nie ukrywam ze stoi czasami pod drzwiami u swojej Pani ,wiem ze nie wytłumacze mu ze pani już niema ma otwarte drzwi do mnie i ma moje serce
Kochani jeden kot mniej jeden wiecej to nie problem wziołem Balbinie do siebie ale ona ustawia i toczy wojne z moimi kotami , moje koty wystraszone jak balbinka siedziała u mnie w domu na kolanach moje koty nie miały prawa być w tym pokoju syczała i gryzła moje koty balbinka ma około 10 lat
KOCHANI MEBLE BABCI SĄ JUŻ WYNOSZONE BALBINCE ZOSTAŁY DWA FOTELE NA KTÓREJ MA KOSZULKE I CHUSTKE PO BABCI I NA TYM ŚPI
PRZYCHODZĘ OD CZASU DO CZASU JĄ POPRZYTULAĆ KOCHANI SERCE MI SIĘ KRAJE!!!
ODDAC JA DO SCHRONISKA SKAZUJE JA NA ŚMIERĆ!!!USPAĆ SERCE MI SIĘ KRAJE
KOCHANI FORUMOWICZE DZIEKUJE ZA ZAINTERESOWANIE DZIEKUJE ZA WSPARCIE LICZE ZE ZNAJDZIE SIĘ JAKIS CZŁOWIEK KTÓRY JĄ PRZYGARNIE NIE JEST MI OBOJĘTNY LOS TEGO KOTA BO MÓGŁBYM KSIĄŻKE NAPISAĆ DO 1 LIPCA TRZEBA ZDAĆ KLUCZE
przepraszam za błędy odpowiem na każdy telefon 503017846 513333320
ten link z allegro wystawiała koleżanka mojej mamy za to jej dziekujemy ludzie kochani ludzie dobrego serca rozsyłajcie te linki
http://www.allegro.pl/item1080414598_ko ... _domu.htmla tu mój lin allegro
http://www.allegro.pl/item1086639500_ko ... _domu.html