Duszek686 pisze:Dostałam sms-ka od Oli. Bubuś dojechał szczęśliwie i już jest z Kasią.
Dzięki, że dałaś znać
Kasia pewnie dzisiaj nie będzie miała czasu, żeby wejść na forum
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Duszek686 pisze:Dostałam sms-ka od Oli. Bubuś dojechał szczęśliwie i już jest z Kasią.
SecretFire pisze:Do wiesci pewnie bedziemy do rana czekali... Ale to nic, najwazniejsze, ze bedzie Bubus mial domek i od nocy broil z Kropencjuszem Wielkim.
Zycze milej nocki i do jutra.
Kociczka...ja nawet z kompem gadam...
katarzyna1207 pisze:Jesteśmy już w domu... Mam kolejnego fana kocimiętki... Bubuś tak się rozochocił z zabawkami, że nawet pomruczał jak go głaskałam... dopiero po 10 minutach zatrybił, że w nowym domu wypadało by się trochę zestresować...
i wlazł pod łóżko ... spod którego i tak co chwilkę wyłazi, żeby się wytarzać ... Na razie jest sam w pokoju, były drobne syki przez drzwi, ale nie wiem które z moich syczało ... To jest KAWAŁ kota ... trzeba go będzie nieco schudzić, sadło mu się dynda ...
Póki co idę karmić moje futra ...
kociczka39 pisze:katarzyna1207 pisze:Jesteśmy już w domu... Mam kolejnego fana kocimiętki... Bubuś tak się rozochocił z zabawkami, że nawet pomruczał jak go głaskałam... dopiero po 10 minutach zatrybił, że w nowym domu wypadało by się trochę zestresować...
i wlazł pod łóżko ... spod którego i tak co chwilkę wyłazi, żeby się wytarzać ... Na razie jest sam w pokoju, były drobne syki przez drzwi, ale nie wiem które z moich syczało ... To jest KAWAŁ kota ... trzeba go będzie nieco schudzić, sadło mu się dynda ...
Póki co idę karmić moje futra ...
Aż się łezka w oku zakręciła.
Kasiu wycałuj go mocniutko ode mnie Bubusia.I jak będziesz miała chwilę i możliwość zrób fotkę nawet phonem i mmsem wyślij,numer jak coś to w tej chwili Ci mogę zapodać,może być nawet byle jakie zdjęcie.Sobie je na tapetę w phonie ustawię i sobie będę zerkać na szcześliwego Bubusia
Ale mi się chce drzec z radości a Wam dziołszki?Tralalalala fiufiufiu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
katarzyna1207 pisze:
Ależ kochana ... mówisz i masz ...Zdjęcia już są zrobione, jak Bubuś się tak poniewierał z tymi zabawkami ... tyle że już dzisiaj nie dam rady wrzucić...
Myszeńk@ pisze:Spokojnej nocy![]()
Co z imieniem :?:![]()
I znowu kciuki potrzebne pierwszemu Bubu ... ech.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Talka i 24 gości