do kogoś jakby podobna
prześliczna jest Naneczka
czy ze schroniska jest niunia?Moderator: Estraven
czy ze schroniska jest niunia?

cudo 

czuję się naprawdę dobrze, zrobiłam co miałam zaplanowane, bez szwanku dla nikogo, hurraa! 

Normalnie chyba jej do obrózki dzwonek przytroczę. Taki krowi ... coby w całej okolicy słychać było

julieta pisze:Ja również gratuluję zdanej sesji i dziękuję za NanęFaktycznie, Nanka jasniejsza, choć na tej fotce tej jasności i tak mało widać. Ale z Najki, widzę, to się już prawdziwy tyyygryyys zrobił
![]()
julieta pisze:A Tobie robaki po ścianach w domu łażą![]()
![]()
julieta pisze:Z Nanki, to się już skończony morderca chyba robi, bo muchy jak muchy, ale ptaszki w ogrodzie chce łapaćNormalnie chyba jej do obrózki dzwonek przytroczę. Taki krowi ... coby w całej okolicy słychać było
ten dzwonek pewnie wielkości Nanki będzie 

magdaradek pisze:fotki jak zwykle wymiatają![]()
a jakiego macie ślicznego synkai jak pięknie się z kotkami bawi, bardzo fajnie

gosiaa pisze: no i pojawił się na fotkach Szymonnadal zwala wszystko na Najkę, czy teraz już na obydwie dziewczyny?
gosiaa pisze:Naja wielka i okrąglutka, chyba już przeszła wiek wyciągania się na długość i zaczęła ciałka nabierać, to już niebawem zaczną się u Was śpiewy Najki i czas na sterylkę nadejdzie
po czym wstaje i daje buziaka, wtula się w szyję i kładzie prawie pionowo na moim brzuchu (pionowo bo ja najczęściej wtedy siedzę - nie zrozumiem jak jest jej w ten sposób wygodnie 

szkrab pisze:julieta pisze:A Tobie robaki po ścianach w domu łażą![]()
![]()
muchy, komary i inne robactwo
mieszkamy w domku otoczonym polami, więc możesz sobie tylko wyobrazić jak moje piękne, salonowe okno wygląda oblepione z drugiej strony czarnymi, ruszającymi się kropkami - bleh... Za to koty mają ubaw i przekąskę od czasu do czasu
![]()
szkrab pisze:julieta pisze:Z Nanki, to się już skończony morderca chyba robi, bo muchy jak muchy, ale ptaszki w ogrodzie chce łapaćNormalnie chyba jej do obrózki dzwonek przytroczę. Taki krowi ... coby w całej okolicy słychać było
ten dzwonek pewnie wielkości Nanki będzie
Posterylkowe, zresztą też 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 36 gości