Agata - Hogata pojechała do DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie cze 20, 2010 7:32 Agata - Hogata pojechała do DS :)

Jako że jestem konsekwentna :mrgreen: i przysięgłam nie brać tymczasów, od wczoraj pomieszkuje u mnie ta oto obywatelka :)
Obrazek

Znaleziona tydzień temu w zimny i deszczowy dzień przez pewną panią. Jak to czasem bywa, części rodziny jednak zawadzała ("tata miał alergię"), wiadomość okrężną drogą dotarła do Agneski i Aski, dziewczyny wczoraj odebrały małą w drodze na babską imprezę, no i summa summarum została u mnie.
Ma cudowne orzechowe oczy, różowy nosek z białą strzałką i mnóstwo ocelocich cętek. Charakter IRA - jak tuzin wkurzonych Irlandczyków :mrgreen: - warczy jak bull, dorosłe koty porozstawiała po kątach i jest ssstrasssnym koteckiem. Bardzo energiczna i niezależna panienka. Ale były już mruczanki i zabawa (bawi się ślicznie, ze schowanymi pazurkami). Wszystkie zabawki są fantastyczne, a najfajniejsze te duże interaktywne, bo jak się zasyczy to spieprzają pod łóżko 8O . Opędzlowała michę gotowanego indyka wymieszanego z Animondą dla kociąt i zajmuje się sama sobą. Za godzinkę jedziemy do weta na przegląd i szczepienie, a potem oficjalnie zaczynamy kampanię ogłoszeniową.
Komu słodkiego kotecka? :1luvu:

Edit. Mała Agatka jest zdrowa jak rydz, oczka, uszki, paszcza. Została zaszczepiona i ma już książeczkę. Wieczorem będzie więcej zdjęć.
Ostatnio edytowano Pon cze 21, 2010 21:15 przez Jowita, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Nie cze 20, 2010 8:02 Re: AGATKA aka LOLA szuka domu w standardzie forumowym :)

Rzeczywiście słodki ten kotecek :D
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie cze 20, 2010 11:00 Re: Malutka AGATKA szuka domu

Jowita pisze:Jako że jestem konsekwentna :mrgreen: i przysięgłam nie brać tymczasów, od wczoraj pomieszkuje u mnie ta oto obywatelka :)
Obrazek

Znaleziona tydzień temu w zimny i deszczowy dzień przez pewną panią. Jak to czasem bywa, części rodziny jednak zawadzała ("tata miał alergię"), wiadomość okrężną drogą dotarła do Agneski i Aski, dziewczyny wczoraj odebrały małą w drodze na babską imprezę, no i summa summarum została u mnie.
Ma cudowne orzechowe oczy, różowy nosek z białą strzałką i mnóstwo ocelocich cętek. Charakter IRA - jak tuzin wkurzonych Irlandczyków :mrgreen: - warczy jak bull, dorosłe koty porozstawiała po kątach i jest ssstrasssnym koteckiem. Bardzo energiczna i niezależna panienka. Ale były już mruczanki i zabawa (bawi się ślicznie, ze schowanymi pazurkami). Wszystkie zabawki są fantastyczne, a najfajniejsze te duże interaktywne, bo jak się zasyczy to spieprzają pod łóżko 8O . Opędzlowała michę gotowanego indyka wymieszanego z Animondą dla kociąt i zajmuje się sama sobą. Za godzinkę jedziemy do weta na przegląd i szczepienie, a potem oficjalnie zaczynamy kampanię ogłoszeniową.
Komu słodkiego kotecka? :1luvu:

Edit. Mała Agatka jest zdrowa jak rydz, oczka, uszki, paszcza. Została zaszczepiona i ma już książeczkę. Wieczorem będzie więcej zdjęć.
Bardzo mi się podoba ta część postu. Kropka. :wink:
Agata - super imię. Pasuje do strassssnego kotecka. :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie cze 20, 2010 15:49 Re: Malutka AGATKA szuka domu

Agatka dostała troszkę temperatury, reakcja poszczepienna. Pojechałyśmy do lecznicy, dostała tolfę, ochrzaniła weta, a ja mam cztery gustowne dziurki w placu :ryk:
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Post » Nie cze 20, 2010 17:30 Re: Malutka AGATKA szuka domu

a taka była grzeczniutka :lol: :lol:

dziurki się zagoją a Agacie wyekspediujemy :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Nie cze 20, 2010 17:40 Re: Malutka AGATKA szuka domu

Mały pitbull nie odpuszcza :ok:
Obrazek

hanelka

Post » Nie cze 20, 2010 17:47 Re: Malutka AGATKA szuka domu

Pierwszy sukces za nami! Po długim pyskowaniu i namowach mała udała się do kuwety i wyprodukowała wielkiego siura!
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Post » Nie cze 20, 2010 17:55 Re: Malutka AGATKA szuka domu

Wreszcie dotarłam do komputera i melduję się niniejszym. :D

Jowita, jeszcze raz wielkie, wielkie dzięki za zajęcie się małym pitbullem. :1luvu:
I nie daj Gizmuśkowi, Devonowi i Dzidzi cierpieć przez gnojka za mocno. :wink:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie cze 20, 2010 18:10 Re: Malutka AGATKA szuka domu

Oto jaka jestem piękna :) (zdjęcia autorstwa Staszka i Tomoe, którym bardzo dziękujemy)
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Post » Nie cze 20, 2010 18:12 Re: Malutka AGATKA szuka domu

Agatka wyjątkowo pasuje.
Agatka robi pozondecki jak na strasnego kocurka przystało.
Niech wszyscy wiedzą kto rządzi :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie cze 20, 2010 18:29 Re: Malutka AGATKA szuka domu

Agata ma już gumtree i Allegro. Trzymajcie kciuki :)
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Post » Nie cze 20, 2010 18:30 Re: Malutka AGATKA szuka domu

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie cze 20, 2010 19:36 Re: Malutka AGATKA szuka domu

po gorączce już ani śladu, kolejna micha indora z Animondą opchnięta, a teraz pindel lata jak wściekły i warczy :)

Mam prośbę: zrobiłam jej też "papierzane" ogłoszenie, czy ktoś miałby możliwość wydrukować i powiesić? Wyślę mailem...
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Post » Nie cze 20, 2010 19:42 Re: Malutka AGATKA szuka domu

Dawaj. Mail na pw. :wink: :ok:
Obrazek

hanelka

Post » Pon cze 21, 2010 5:06 Re: Malutka AGATKA szuka domu

Kupa wieczorem też wylądowała w kuwecie - dzielny dzieciak. Tylko że wszystkie 4 koty chodzą do jednej kuwety, mam nadzieję, że nie wynikną z tego komplikacje...
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

[następna]