Dzisiejszy bazarek przeznaczony będzie na zaspokojenie podstawowych potrzeb MiauKotków.
Pomóż zaopiekować MiauKotki! Pamiętaj, że każda złotówka jest ważna dla MiauKotków, każda złotówka zbliża Miakotki do własnego domu! Wspomóż MiauKotki w marszu do Domu!
Na wokandę wraca również akcja Ciach!bezdomność. Czas, by wrócić do ograniczania bezdomności w najbardziej skuteczny z możliwych sposobów. Obecny bazarek wystawiam dzięki uprzejmości XagaX

Bazarek zakończy się dokładnie 27 czerwca o godzinie 22:11!
Koszty przesyłki w wysokości 5 zł pokrywa kupujący. Przesyłki wysyłam listem poleconym lub paczką. Możliwy odbiór osobisty w Krakowie

Na dzisiejszym bazarku oferuję do licytacji:
1.Piękny etniczny naszyjnik w kolorach naturalnych o bardzo oryginalnym zapięciu.
Długość całkowita ok 45 cm
Grubość korali ok. 2 cm
Licytuje daggie - 10 zł

2. Naszyjnik, jak się dowiedziałam, z granatów. Wspaniały połysk oberżyny.
Długość całkowita ok. 52 cm
Licytuje luelka - 15 zł

3. Kolejny piękny, naturalny naszyjnik. Nie wiem z czego (wygląda, jakby koraliki były drewniane), ale jest bardzo lekki i "ciepły" w dotyku. Zakładany "przez głowę".
Długość całkowita 102 cm
Licytuje Thorkatt - 9 zł

4. Elegancki naszyjnik z kamieni półszlachetnych (fluoryt? apatyt?) w kolorze zgaszonej, mlecznej zieleni.
Długość całkowita - 44 cm
Cena wywoławcza - 15 zł
5. Elastyczny "sznureczek" do zawieszek w kolorze czarnym.
Długość całkowita ok 57 cm
Licytuje Thorkatt - 6 zł

6. Wspaniała "kolia" z koralików - cudownie układa się na dekolcie.
Długość całkowita (od zapięcia do zapięcia) 68 cm
Licytuje duszki - 15 zł

7. Wspaniały sznur muszelek, można dowolnie wiązać na szyi i zaplatać. Sam składa się z kilku sznurów już splecionych. Fantastyczna ozdoba na wyjścia i do pracy. Nie posiada zapięcia.
Długość "wiszących" korali - 98 cm
Licytuje niki_01 - 10 zł

bardzo dziękuję modelce za cierpliwość