ewkaa pisze:Zdjęcia raraz znikną![]()
Już się nie śmieję. Jestem śmiertelnie poważna i dumna z wnusia. Dzielny kotek!
Proszę, zostaw zdjęcia.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkaa pisze:Zdjęcia raraz znikną![]()
MariaD pisze:ewkaa pisze:Zdjęcia raraz znikną![]()
Już się nie śmieję. Jestem śmiertelnie poważna i dumna z wnusia. Dzielny kotek!
Proszę, zostaw zdjęcia.
Gosiak104 pisze:Ja tym bardziej się nie śmieję, bo mnie za dwa dni czeka podobny widok
Gratuluję Fenrisku wytrwałości, mam nadzieję, że Twój braciszek też się spisze.
ewkaa pisze:pytanie: czy on odzyska ogonbo wygląda co najmniej szczurzo narazie
i teraz już rozumiem, czemu kąpiel nie może być tuż przed wystawą - na grzbiecie wygląda jakby go piorun strzelił i to futerko co był już ładne jest hmm jakby przesuszone, ale to mu rozumiem przejdzie
ewkaa pisze:pytanie: czy on odzyska ogonbo wygląda co najmniej szczurzo narazie
ewkaa pisze:ale to mu rozumiem przejdzie
MariaD pisze:Gosiak104 - szczurzy ogonek będzie na 100% i piorun w szczypiorku na grzbiecie też.![]()
MariaD pisze:ewkaa pisze:pytanie: czy on odzyska ogonbo wygląda co najmniej szczurzo narazie
To samo pytanie zadaję sobie za każdym razem jak kąpię kocicę przed wystawą.
Odzyska.Ogona nie czesz, tylko leciutko pod włos, rzadką częścią grzebienia, trzymając za czubeczek ogona. I roztrzepać. Jak wyschnie - oczywiście. Na mokro nie dotykać kota grzebieniem.
MariaD pisze:ewkaa pisze:ale to mu rozumiem przejdzie
Tak, wróci do normalnego natłuszczenia. Ułoży się i będzie dobrze wyglądać.
Czesanie i tak Cię czeka jutro-pojutrze jak Fenris wyschnie na 100%. Powinno wyjść sporo futra. A w kąpieli dużo stracił?
ewkaa pisze:sporo, całe kłęby wyciągałyśmy z siteczka w odpływie wanny i ja zakłaczyłam się bardziej niż podczas czesania
Gosiak104 pisze:od wtorku do soboty Czinek nie dojdzie do ładu z wyglądem
MariaD pisze:jest szansa, że będzie wyglądał jak MCO a nie NFO pod względem futra.
MariaD pisze:Dojdzie. Spokojnie. Poczeszesz kotka szczotką, porozprowadzasz tłuszczyk, dojdzie do normy.
Jak się boisz, kąp dziś.![]()
anulka111 pisze:a ja tylko czesze rudego i jak dochodzimy do brzuszka .............to zwiewa
anulka111 pisze:jaki transporter i gdzie fotka łysego mco...ja mam na biurku lezacego pudelka
zaraz zlapie grzebień to zwieje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 22 gości