Pomocy!!! Sadysta oderwal (obcial) kotu jezyk!!! Jak karmic?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 20, 2010 12:34 Re: Pomocy!!! Sadysta oderwal (obcial) kotu jezyk!!! Jak karmic?

asica15 pisze: Ja bym ko karmiła strzykawką (można np. dawać mleko albo zupę :D)

jakie?

Czy ktoś może napisac czy to faktycznie dobry pomysł pchać mu teraz do pysia strzykawkę ?????
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Nie cze 20, 2010 12:49 Re: Pomocy!!! Sadysta oderwal (obcial) kotu jezyk!!! Jak karmic?

Hmm, dla pewności to trzeba jechać do weta, bo jak mu się jezyk nie zzba bardzo zagoił, to pewnie będzie karmienie pod skórą...też strzykawą

asica15

Od: Nie cze 06, 2010 13:26

Post » Nie cze 20, 2010 14:27 Re: Pomocy!!! Sadysta oderwal (obcial) kotu jezyk!!! Jak karmic?

Czekam na jakies wiadomosci od nich,mam nadzieje,ze nie beda najgorsze...
Wlasnie w tym problem,ze on nie daje z bolu sobie nic przy pysiu robic...Boli go i boi sie...Moj syn mowi,ze siedzi przy nich i smutno patrzy...Ja chyba zwariuje ze strachu i nerwow...

Feline

Od: Sob cze 19, 2010 11:42

Post » Nie cze 20, 2010 14:39 Re: Pomocy!!! Sadysta oderwal (obcial) kotu jezyk!!! Jak karmic?

ifciastu pisze:koniecznie skonsultuje z innym wetem, może coś poradzi... W końcu co dwie głowy...

Koteczek będzie jeszcze wypuszczany z domku? ja bym już chyba nie wypuściła...

Trzymam kciuki, będzie dobrze :ok:

Wlasnie to zrobili.Chyba tam juz nawet sa...Czekam na wiesci...
Nie,Jerry nie jest juz wypuszczany,zreszta sam sie boi,musi miec swoich na widocznosci,szuka bliskosci i wsparcia,kochany biedaczek....

Feline

Post » Nie cze 20, 2010 14:59 Re: Pomocy!!! Sadysta oderwal (obcial) kotu jezyk!!! Jak karmic?

Moje koty dostawały środki przeciwbólowe,a więc takie istnieją.Po drugie, jeden mój tymczas nie jadł NIC (kaliciwiroza,nadżerki potworne w pyszczku), nosiłam go codziennie na kroplówki, podobnie "trzustkowa" Sonia.Dostawały jedzenie dożylnie.Oboje zdrowi,Kuba aż za bardzo,potężny, dorodny kocur.Nie karmiłabym przez pyszczek,ból może powodować ogromny stres,a to bardzo źle wpływa na rekonwalescencję.Odkarmicie go,kiedy język się zagoi.Nieustające kciuki. :ok: :ok: :ok:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie cze 20, 2010 15:14 Re: Pomocy!!! Sadysta oderwal (obcial) kotu jezyk!!! Jak karmic?

Feline - widziałam, że wpisałaś się na wątku Skierki. Wątek Skiereczki zakładałam na prośbę Pini1, pod której opiekę Skierka trafiła. Kotki nigdy nie widziałam, a obecne opiekunki Skierki na miau nie zaglądają. Także niewiele mogę pomóc :?

Może napisz PW do Pini1 - ona chyba najwięcej wie o Skierce. Kontaktu z Pini1 możesz też szukać poprzez Fundację For Animals - e-mail: pini1@foranimals.org.pl

Trzymam mocne kciuki za zdrowie Jerrego :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Nie cze 20, 2010 16:09 Re: Pomocy!!! Sadysta oderwal (obcial) kotu jezyk!!! Jak karmic?

Feline pisze:Nowa wiadmosc-Jerryému nie idzie zbyt dobrze-z bolu nie moze lykac...Dziwny ten wet nie dal przez weekend zadnego srodka przeciwbolowego do dmu...Mama zadzwonila do innego weta,zaraz do niego jada,powiedzial,ze nie zna zadnego srodka przeciwbolowego,ktory dzialalby przez kilka dni,i ze to jakis dziwny lekarz,ktory tak postepuje...

Tylko uważaj, żeby Ci wet nie przepisał paracetamolu, czy innego ludzkiego środka przeciwbólowego,
bo już słyszałam o takich przypadkach, a może się to źle skończyć dla kota.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Nie cze 20, 2010 18:11 Re: Pomocy!!! Sadysta oderwal (obcial) kotu jezyk!!! Jak karmic?

Moje drogie,nie moge sie pozbierac,ciagle placze i placze....
Jerry opuscil nas...Odszedl do teczowej krainy...Spoczywa w swoim ukochanym lasku,pod soosnami,wsrod ptaszkow...

Nie mozna bylo nic zrobic.Jezyka nie bylo juz wcale,wyciety byl kompletnie...Wdala sie infekcja,mimo antybiotyku...Gdyby mial chociaz troche jezyczka,vet powiedzial,ze sa nawet protezy,ale tak...Nawet jakby sie zagoilo,to bylaby kwestia kilku miesiecy,aby zmarl z glodu i wycienczenia...Nie mial mozliwosci ani jedzenia ani picia,ani polykania...
Jestesmy w zalobie,rodzice boja sie wypuszczac malego braciszka synowej,podczys gdy gdzies wolno biega zwyrodnialec....
Dziekuje Wam wszystkim za dobre,kochane serca i slowa otuchy-dzieki Wam nie stracilam nadzieji,ze ludzie jednak sa dobrzy!!!!!

Feline

Post » Nie cze 20, 2010 18:16 Re: Pomocy!!! Sadysta oderwal (obcial) kotu jezyk!!! Jak karmic?

[*] :cry: [*]
Brykaj za TM kociczku :1luvu:
Już nic Ciebie nie boli.

Bardzo mi przykro, bardzo!!!!Słów brak!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie cze 20, 2010 18:18 Re: Pomocy!!! Sadysta oderwal (obcial) kotu jezyk!!! Jak karmic?

Jerry , żegnaj Kocurku :cry:
[']
Biegaj szczęśliwy za Tęczowym Mostem

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Nie cze 20, 2010 18:39 Re: Pomocy!!! Sadysta oderwal (obcial) kotu jezyk!!! Jak karmic?

Tak strasznie mi przykro, gorąco wierzyłam ,że się uda. :cry: :cry: :cry: :cry:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie cze 20, 2010 18:47 Re: Pomocy!!! Sadysta oderwal (obcial) kotu jezyk!!! Jak karmic?

][*][*][*]
Biedny koteczek :crying: :crying:
Oby tego debila, co tego kotka tak zamęczył też takei coś spotkało ! :evil:

asica15

Od: Nie cze 06, 2010 13:26

Post » Nie cze 20, 2010 19:03 Re: Pomocy!!! Sadysta oderwal (obcial) kotu jezyk!!! Jak karmic?

Kochane z Was kobiety,bardzo dziekujemy za wszystko!!!
Mam nadzieje ze przysni mi sie dzis Jerry w swoim nowym teczowym domku...
Usciskajcie ode mnie swoje Kociaczki,serca mojego wystarczy dla wszystkich,wierzcie mi!!!!
Oby ich zycie bylo szczesliwe i pelne milosci,jak i Wy jestescie!!!!!

Feline

Post » Pon cze 21, 2010 22:06 Re: Pomocy!!! Sadysta oderwal (obcial) kotu jezyk!!! Jak karmic?

Straszne :(
Głęboko wierzyłam, że mu się uda, jak dzielnej małej Skierce.

W tej sytuacji to dobrze, że nie pozwoliliście mu cierpieć dalej :(

Zatłukłabym sq*(^$&%*%^syna, zabiłabym. Nie mam litości dla takich zwyrodnialców w ludzkiej skórze.
To jest niewyobrażalne, nie mieści się w wyobraźni, jaki chory, skurczony umysł był w stanie "wymyślić" taką torturę dla bezbronnego stworzenia.
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Wto cze 29, 2010 17:21 Re: Pomocy!!! Sadysta oderwal (obcial) kotu jezyk!!! Jak karmic?

Niestety sama wiesz z doswiadczenia,do czego zdolne sa niektore jednostki czlekoksztaltne...Ludzmi takiego czegos nazwac nie sposob...
Pusto bez Jerryego...Nikt nie grymasi przy jedzeniu...
Ach,trudno bedzie sie przyzwyczaic...

Feline

[poprzednia][następna]