Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
atla pisze:no szykuję Małego. muszę jeszcze znaleźć piłeczkę, którą gdzieś zapodział. a przed 13-tą zbieramy manatki i wio gnojka do nowego domku...
mam nadzieję, że będzie szczęśliwy.
atla pisze:całe szczęście mam obiecane fotki od czasu do czasu, więc będę wiedzieć co u smarkacza słychać. no i jak się stęsknię, to mogę wpadać, byle uprzedzić z godzinę wcześniej... ale nie będę Młodemu w głowie mieszać. niech sobie będzie z nowymi Dużymi i już
Georg-inia pisze:atla pisze:całe szczęście mam obiecane fotki od czasu do czasu, więc będę wiedzieć co u smarkacza słychać. no i jak się stęsknię, to mogę wpadać, byle uprzedzić z godzinę wcześniej... ale nie będę Młodemu w głowie mieszać. niech sobie będzie z nowymi Dużymi i już
a masz nadzieję, że on Cię będzie pamiętał? taaaa
tydzień po oddaniu Malutka zwizytowałam Renatę. Na mój widok kot wlazł za łóżko i przesiedział tam całą moją wizytę. A mieszkał u nas 4 miesiące...
atla pisze:Madziu! a o Arniego ktoś dzwonił?
wczoraj wieczorem, kiedy już gnojek był na swoim, miałam mail'a w sprawie szczylka...
rany, jak ja tęsknię za tym tupotem łapek...
kiche_wilczyca pisze:szkoda![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 152 gości