BUBU 2 MA CUDOWNY DS U KATARZYNY1207 [*]ŻEGNAJ BUBU:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 20, 2010 15:46 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

Bubuś już w pociągu....
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Nie cze 20, 2010 17:21 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

Wspaniale wejść na ten wątek i przeczytać takie info.

Od poniedziałku zaczynam mały odwyk od Miau.pl.
Ale wątek Bubu odwiedzać będę ... :ok:

katarzyna1207 pisze:Była już dyskusja o zmianie imienia, też się zgadzam, że Bubu 2 nie powinien zostać...Ale imię musi pasować do kota ... póki co mnie on z tyłu wygląda na Kondzia... :mrgreen: Oby tylko po przyjeździe nie okazało się że on Arystoteles natenprzykład... :ryk:

Albo Konfucjussz ;) :mrgreen:

Kasiu, wielkie, wielkie :1luvu:
Ostatnio edytowano Nie cze 20, 2010 17:25 przez Myszeńk@, łącznie edytowano 1 raz
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Nie cze 20, 2010 17:23 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

ups. dubel.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Nie cze 20, 2010 17:48 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

Bubuś pojechał.
Ola nie ma pewnie lekko, bo kotuś lubi sobie ponarzekać...
Nie wiem, Kasiu, jak go będziesz odbierać, ale uprzedzam, że Bubu 2 boi sie transportera. Nie chce do niego wejśc za skarby świata i broni się, jak może. Ja go wkładałam tyłem... Wtedy jakoś się udaje...
Kciuki za podróż, aklimatyzację i przyszły super domek :ok:

Niestety z Bubu1 i Gabi jest problem... Dziecko ma alergię... Nie wiadomo na co...
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie cze 20, 2010 18:13 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

o rany! znowu alergia!!! :(
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Nie cze 20, 2010 18:31 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

alergia to złe slowo dla kotow..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Nie cze 20, 2010 18:38 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

hanelka pisze:Wiem, że łatwo się wymądrzać, jak się siedzi przed kompem sto parę kilometrów dalej, ale czy istnieje możliwość dowiedzieć się od osoby, która zawoziła te koty do schroniska, w którym miejscu zgubiła drugiego? Może jeszcze żyje i można mu pomóc?

Popieram wniosek...

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Nie cze 20, 2010 18:51 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

bekos pisze:
hanelka pisze:Wiem, że łatwo się wymądrzać, jak się siedzi przed kompem sto parę kilometrów dalej, ale czy istnieje możliwość dowiedzieć się od osoby, która zawoziła te koty do schroniska, w którym miejscu zgubiła drugiego? Może jeszcze żyje i można mu pomóc?

Popieram wniosek...

To nie jest takie proste...
Spróbujemy sprawdzić, kto Bubu przyniósł, ale najprawdopodobniej niewiele z tego będzie można ustalić... Jest ochrona danych osobowych... Ludzie nawet nie muszą z nami rozmawiac... Poza tym - pomijajac wszystko - trzeba miec jeszcze na to czas... A tego niestety brakuje... Każdy z nas ma dom, rodzinę, pracę, a potrzebujących kotów jest cała masa i co chwilę mnóstwo rzeczy do zrobienia...

Duszek686

Post » Nie cze 20, 2010 19:37 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

Dopiero dzisiaj weszłam na miau.I od tego wąteczka postanowiłam zacząć niejako swój dzień,jak ostatnie dni
Ale jak czytam takie wieści to gęba mi się śmieje do monitora jak dawno.Dobrze,ze z boku nikt nie patrzy,bo by pomyślał,że mi się coś poprzestawiało pod kopułą,a tż przyzwyczajony,że jak jestem na miau to nieraz mam klawiaturę na wierzchu :mrgreen:
Nie mogę się nacieszyć,że Bubuś teraz to już chyba w domciu jest

Kasiu ikonki to mało,żeby CI okazać jakim jesteś Bubusiowym Aniołem :aniolek: :aniolek: :aniolek:
Kochamy Cię :1luvu: :1luvu: :1luvu: jeszcze bardziej, za to,że uratowałaś teraz Bubu
Cieszę się,że wąteczek miał tak szybkie i szczęśliwe zakończenie.Dawno z wielką radością nie odpinałam banerka. :piwa:
Duszku :1luvu: :1luvu: :1luvu: :aniolek: :aniolek: :aniolek: za to że wyrwałaś Bubusia - Skarbusia szybciej ze schronu.
Kasiu,jak już go będziesz miała to wyprzytulaj proszę i wycałuj Bubusia ode mnie tak bardzo ,bardzo mocno.Chciałam któregoś dnia zgadać się z dziewczynkami Naszymi Aniołkami :aniolek: :aniolek: :aniolek: i ososbiście go wycałować,ale nie dałabym rady emocjonalnie.Nie mam tak mocnej psychiki,żeby wytrzymać widok kiedyś kochanych zwierzaków,a teraz siedzących w schronie zostawionych samych sobie :( :(
Smutno mi z powodu tego drugiego kociaka :( .
Ale może tak jest,że on wrócił tam gdzie wcześniej mieszkał i tam może gdzieś jest w tej okolicy/
Nie wiem tak dumam sobie ,bo kiedyś nawet w naszym łodzkim expressie pisało,że jeden kociak cały czas siedział przed domem,gdzie mieszkał ze swoim śp.panem
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie cze 20, 2010 19:43 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

Ja tak na chwilkę, bo nie wiem kiedy mi znów komp padnie (na chama uruchomiłam system ale trojana jeszcze nie udało się usunąć :( :crying: ) mam nadzieję że kocio szczęśliwie dotarł/dotrze do Kasi. Jak mnie nie wywali to jeszcze zajrzę :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie cze 20, 2010 20:45 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

Czekam niecierpliwie na wieści.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie cze 20, 2010 21:07 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

Dostałam sms-ka od Oli. Bubuś dojechał szczęśliwie i już jest z Kasią.

Duszek686

Post » Nie cze 20, 2010 21:09 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

to dobrze, że wszystko u Bubu dobrze :D
szybkiej aklimatyzacji Bubusiu i oby Ci się trafił najwspanialszy DS :1luvu:
Ostatnio edytowano Nie cze 20, 2010 21:10 przez bekos, łącznie edytowano 2 razy

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Nie cze 20, 2010 21:09 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

Do wiesci pewnie bedziemy do rana czekali... Ale to nic, najwazniejsze, ze bedzie Bubus mial domek i od nocy broil z Kropencjuszem Wielkim.
Zycze milej nocki i do jutra.

Kociczka...ja nawet z kompem gadam... :oops:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

o matko rozowa jak super :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

[poprzednia][następna]