GLIWICE Whiskasowa Chmurka [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 19, 2010 20:36 GLIWICE Whiskasowa Chmurka [']

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Aktualne info w pigułce:
Kotunia młoda, zdrowa, kuwetkowa
Bawi się piłkami, kocha ludzi, pcha się na kolanka
Jest łagodna, aktywna, wesoła, kontaktowa.
Stosunek do innych kotów: umiarkowany :)
Stosunek do psów: Wściekła wścieklizna :roll: :mrgreen:
Zdjęcia nie oddają jej urody, w rzeczywistości jest jeszcze piękniejsza.
To super fajny, bezproblemowy kot! 8)

Kotuniu, przepraszam...
[']
Ostatnio edytowano Pt cze 25, 2010 10:40 przez sisay, łącznie edytowano 6 razy

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Sob cze 19, 2010 21:29 Re: GLIWICE Prześliczna whiskasowa koteczka, ratunku...

Zalatwiła się do prowizorycznej kuwetki ze żwirkiem :) To super domowy kot.
Proszę o pomoc :oops: wiem że teraz tymczasy pozapychane... ale może jednak ktoś jest w stanie ją trochę przechować. Będę jej szukać domu ile sił (a doświadczenie w tym trochę mam :wink: )

sisay

Post » Sob cze 19, 2010 21:48 Re: GLIWICE Prześliczna whiskasowa koteczka, ratunku...

Oj faktycznie ciężka sprawa...wpiszę Ci się tu, ale niestety żadnej rady nie dam - sama jestem zakocona mocno a pieniążków brak :(
Ale żebyś chociaż nie była sama :)
Obrazek

Kot też człowiek

Mishila

Od: Śro kwi 14, 2010 16:50

Post » Sob cze 19, 2010 22:27 Re: GLIWICE Prześliczna whiskasowa koteczka, ratunku...

Dziękuję, to też ważne :D

Kotunia jest super, strasznie kochana i piękna, na pewno szybko by znalazła domek.
Ja jestem totalnie uziemiona, do najbliższej lecznicy nie zajdę piechotą bo za daleko, finansowo tez nie wyrobię. Znalazłam w zamrażarce jakieś mielone mięso, właśnie się studzi po gotowaniu, będzie przynajmniej tyle miała. Ale co dalej :roll: przecież dzieciom z talerza nie wezmę :|

sisay

Post » Nie cze 20, 2010 9:16 Re: GLIWICE Prześliczna whiskasowa koteczka, ratunku...

Udało mi się zrobić zdjęcie komórką, ciężko jest bo ona ciągle się rusza, łasi, pcha na rece.
Zobaczcie jaka śliczna.

Obrazek

Poranna kupa była całkiem niezła i prawie w kuwecie 8) ale kotunia spora jest, a prowizoryczna kuwetka jak dla chomika. Dzielna jest że z niej korzysta :wink:

Ponawiam moje wołanie o ratunek... :roll:

PS.
Wydaje mi się, że ona nie znalazła się tu przypadkiem. Drzwi na klatkę zamykają się samoczynnie, jest domofon, sąsiedzi pilnują żeby były zawsze pozamykane. Nawet jak na chwilę się założy blokadę, to zaraz ktoś zamknie :roll:
A ja mieszkam na parterze, w oknach widać moje koty...

sisay

Post » Nie cze 20, 2010 10:16 Re: GLIWICE Prześliczna whiskasowa koteczka, ratunku...

Toż to rzeczywiście cudo!!!
Może to i racja, że ktoś ją "podrzucił"...będę pytać, może ktoś coś może....
Obrazek

Kot też człowiek

Mishila

Od: Śro kwi 14, 2010 16:50

Post » Nie cze 20, 2010 11:28 Re: GLIWICE Prześliczna whiskasowa koteczka, ratunku...

Koteczka rzeczywiście wyjątkowej urody. :1luvu:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie cze 20, 2010 12:42 Re: GLIWICE Prześliczna whiskasowa koteczka, ratunku...

koteczka piękna... :1luvu: szkoda że sama nie mogę pomóc :| Ale popytam gdzie się da. :)
Obrazek Obrazek Obrazek

bazyliszek

Od: Nie lis 15, 2009 11:33

Post » Nie cze 20, 2010 12:53 Re: GLIWICE Prześliczna whiskasowa koteczka, ratunku...

Dziękuję Wam :D

Dzisiaj może mi się uda zrobić jej normalne zdjęcia pożyczonym aparatem :roll:
Jest naprawdę przepiękna, brzuszek ma jak śnieżna pantera :)
Bardzo kochana, ciągnie do człowieka, chce być głaskana cały czas, płacze gdy ją zostawiam samą...

Trzeba ją szybko ciachnąć, bo na bank jest w ciąży :roll: Nie mam na to ani kasy ani możliwości.

sisay

Post » Nie cze 20, 2010 13:32 Re: GLIWICE Prześliczna whiskasowa koteczka, ratunku...

sisay
kompletnie nie mamy jak pomóc w znalezieniu dla niej miejsca :(
sama żebrze ciągle na forum z prośbą o DT- bo schronisko zaczyna pękac w szwach i koty juz sobie nie radzą tam, w tym przepełnieniu :(

przede wszystkim powieś w okolicy ogłoszenia
może ona komuś zwiała

poszukaj kogoś z Gliwic kto ma jakies znizki w lecznicy, wiem ,że masz kłopot, ale jakoś musisz ją ciachnąć.
Pieniazkami możemy trochę wspomóc, niewiele, bo ostatnio zobowiązań więcej niż wpłat, ale na ciacha trzeba uzbierać i już.
Więc jeśli znajdziesz jakieś miejsce gdzie mogłabyś ja ciachnąć, i osobę z okolicy , która np pomoże ci transportowo-to się umawiaj na zabieg- kasa się znajdzie.
My pomozemy, moze też i inni forumowicze.

Moze ktos mogłby jakąś karmę zasponsorować whiskasi?

ogłoszenia poroibić też pewnie ktoś się zadeklaruje

tylko miejsc wolnych brak :(
a na dwór jej nie możesz wyrzucić przecież
dla niej nawet mini łazienka, albo mała klatka królicza to juz ratunek

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Nie cze 20, 2010 17:08 Re: GLIWICE Prześliczna whiskasowa koteczka, ratunku...

Oczywiście ze jej nie wyrzucę na dwór :!: Moglam to zrobić od razu, ona bardzo chciała wyjśc z klatki na zewnątrz 8)

Zresztą nawet by się nie dało jej wyrzucić, bo ona się przyczepia jak rzep i nie można się jej pozbyć z rąk :lol: Mam problem z pisaniem tego posta bo po mnie łazi. Nie moge wstać z krzesła, bo jak ją zdejmę na podłogę, to ona wskakuje z powrotem zanim się podniosę :lol:

Kocia mieszka w osobnym pokoju. Żal mi jej, bo chce wyjść, chce żebym z nią tu siedziała, a ja nie mogę :?
Boję się czy nie zarażę moich kotów, tylko jeden z nich jest szczepiony.

Najbliższa lecznica jest za daleko żeby tam zajść na piechotę z wózkiem i kotem w ręce. Autobusem tym bardziej nie dam rady.
Będę kombinować z transportem...

Czy jest tu ktoś z Gliwic???

Ma cudowne, gładziutkie futerko, bardzo miłe w dotyku :)
Jest taka trochę syjamowata w typie, dłuższy pyszczek,. dłuugie nogi, oczy wąsko osadzone.
Bursztynowego koloru :1luvu:

sisay

Post » Nie cze 20, 2010 21:31 Re: GLIWICE Prześliczna whiskasowa koteczka, ratunku...

Podrzucę sobie.

Koteczka pięknie bawi się piłką. Jest aktywna, ruchliwa, żywa. Myślę że starsze dziecko miałoby z niej pociechę :)

I prawie w ogóle nie wychodzi jej sierść! 8O pierwszy raz widzę coś takiego 8O

Nie stać mnie na tymczasowanie jej :roll: Nie żebym skąpiła pieniędzy, u mnie zwierzakom nigdy niczego nie brakuje, po prostu nie dam rady.

sisay

Post » Nie cze 20, 2010 22:21 Re: GLIWICE Prześliczna whiskasowa koteczka, ratunku...

Zaznaczam sobie
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon cze 21, 2010 10:37 Re: GLIWICE Prześliczna whiskasowa koteczka, ratunku...

Sisay mogę Ci podrzucić karmę dla Koteczki. Odezwij się na PW.
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Pon cze 21, 2010 12:34 Re: GLIWICE Prześliczna whiskasowa koteczka, ratunku...

Bardzo Wam dziękuję.
Dzisiaj być moze uda mi się wstawić jakieś zdjecia.

sisay

[następna]