Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - nasza słodka Rózia odeszła[']

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 15, 2010 9:55 Re: Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - mamy gościa :-)

Kibicuję i życzę szybkiej integracji :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto cze 15, 2010 17:46 Re: Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - mamy gościa :-)

Fajne zdjęcia, wydaje się zgranej grupy :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Czw cze 17, 2010 18:40 Re: Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - mamy gościa :-)

Po tygodniu pobytu Sali u nas mogę już stwierdzić, że to przemiła kotka. Na początku trochę uciekała ale potem pokazała że lubi głaskanie. Wczoraj spędziłyśmy miłe chwile na łóżku. Mizianie brzuszka, zabawa myszką - Sali rozmiziała się i rozbawiła. Jako jedyna załapała jak bawić się nową interaktywną zabawką - torem z piłką. Próbuje myszkować w garnkach ale trudno się na nią gniewać :-)
Sali ma około 6 lat. Jeden ząbek którym śmiesznie przygryza sobie pysia. Jest nieduża - mniejsza niż moje koty. Naprawdę fajna z niej koteczka - potrzebuje do szczęścia własnego kochającego domu.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A tak pięknie kwitną moje lobelie :-)
Obrazek

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Czw cze 17, 2010 23:00 Re: Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - mamy gościa :-)

mi to najbardziej podoba się ta bura - pręgowana :P a Sali śliczniusia, ale faktycznie ściuplutka przy Twoich kociach :P

andziula20

Od: Czw lip 26, 2007 22:03

Post » Pt cze 18, 2010 10:31 Re: Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - mamy gościa :-)

Witaj Ewuś i Kociamberki :1luvu:
Śliczny Gość no nie powiem :1luvu:

Długo mnie nie było ale myślamy byłam przy Was Kochani
Za wszystkie Wasze sprawy trzymam mocno :ok: :ok: :ok:
uściski i głaski posyłam

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pt cze 18, 2010 18:59 Re: Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - mamy gościa :-)

Miło Was widzieć Kociamko i Andziulo :-)
Mnie dopadło kiepskie samopoczucie. Fatalnie się dziś czuję a przede mną pracujący weekend. W pracy tak średnio - jedna z koleżanek dalej na zwolnieniu i kto wie czy jeszcze z dwa miesiące nie będzie. Trochę to jej zwolnienie naciągane i zrobiła się z tego afera. Ciekawa jestem co na to firma bo jak ona dalej będzie na zwolnieniu to grozi nam że nie będziemy mogły iść na urlopy.Bo przecież jedna nie zostanie. Wnerwa mam na tą całą sytuację. Dzisiaj zepsuła się nam kasa fiskalna więc zadyma żeby o 18 ściągnąć serwis. I nie wiadomo czy będę mieć kasę na weekend a jak nie to żadnego zamówienia nie mogę przyjąć (tzn. zamówienie mogę ale kasy nie) więc będzie wesoło.
Idę zalec na kanapie. Mam nadzieję że koty przyjdą mnie poprzytulać.

ewung

Post » Pt cze 18, 2010 21:55 Re: Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - mamy gościa :-)

oj współczuje sytuacji w pracy, bardzo... trzymam kciuki żeby się wyprostowało :ok: :ok: :ok: przytulam wirtualnie :love:

andziula20

Od: Czw lip 26, 2007 22:03

Post » Sob cze 19, 2010 14:17 Re: Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - mamy gościa :-)

uściski wielkie, bardzo ciepłe myśli ślę.....
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob cze 19, 2010 14:21 Re: Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - mamy gościa :-)

Dzięki Wam
Jakoś leci w pracy choć dalej niezbyt dobrze się czuję. Już niecałe trzy godziny i do domu. Gorzej że żadnego zamówienia mimo, że trochę ludzi chodzi. Już marzę o tym żeby być w domu.
No to trochę prywaty - zapraszam na bazarek
Kicior, Myszor i Jamnior-banda trzech na KOCIĄ SKARBONKĘ Wro

ewung

Post » Nie cze 20, 2010 12:04 Re: Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - mamy gościa :-)

Trzymajcie kciuki - Salinka będzie dziś miała gości. Goście przyjadą aż z Wałbrzycha poznać dziewczynkę. Razem z nimi przyjedzie jessi74, która będzie rozmawiać o adopcji czarnulki. Jeśli rozmowy wypadną pomyślnie to po powrocie Kluska Sali mogłaby jechać do domu.
Ja jestem oczarowana Salinką - to urocza kici. Przymilna, miziasta. Pięknie barankuje, tuli się i mizia. Trzeba tylko przy niej uważać na jedzenie - myszkuje po kuchni i podkrada. Wczoraj na wierzchu zostało masło - całe wylizane.Ale to i tak nie zmienia faktu, że to kochana koteczka.

ewung

Post » Nie cze 20, 2010 12:23 Re: Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - mamy gościa :-)

Mały kot też tak wylizuje/myszkuje jak Sali :)) Trzymam kciuki zatem :) :ok:
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Nie cze 20, 2010 13:46 Re: Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - mamy gościa :-)

:ok: za domek dla kici

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie cze 20, 2010 14:25 Re: Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - mamy gościa :-)

ewung pisze:Trzymajcie kciuki - Salinka będzie dziś miała gości. Goście przyjadą aż z Wałbrzycha poznać dziewczynkę. Razem z nimi przyjedzie jessi74, która będzie rozmawiać o adopcji czarnulki. Jeśli rozmowy wypadną pomyślnie to po powrocie Kluska Sali mogłaby jechać do domu.
Ja jestem oczarowana Salinką - to urocza kici. Przymilna, miziasta. Pięknie barankuje, tuli się i mizia. Trzeba tylko przy niej uważać na jedzenie - myszkuje po kuchni i podkrada. Wczoraj na wierzchu zostało masło - całe wylizane.Ale to i tak nie zmienia faktu, że to kochana koteczka.

stresuję się tym spotkaniem - bo to ja będę miała podjąć decyzję - domek juz jest zdecydowany
ponadto z Pawłem ustaliłam w ten sposób, ze zgadza sie on na oddanie koteczki dzisiaj, a przeciągu kilku tygodni on podjedzie do Wałbrzycha z wizytą poadopcyjną
dzisiaj dostałam kilka maili od domku - chcieliby koteczkę adoptować dzisiaj, napisałam im wszystkie "za" związane z adopcją kota - w odpowiedzi otrzymałam ładnie napisane maile, od osoby która na pewno zwierzęta traktuje jak swoich przyjaciół.
ewung - pomaga mi podczas spotkania, zadawaj pytania i w ogóle :wink:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie cze 20, 2010 14:26 Re: Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - mamy gościa :-)

a mogłabyś tutaj też wkleić fotki :wink:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

[poprzednia][następna]