KRK-Puchatkowo-zostawiony na parkingu cz-b pers szuka domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 12, 2010 22:03 Re: KRK-Puchatkowo-Persiczka+maluchy+chyba zaczyna się KK

bbd2 pisze:dzwonił dziś do mnie P. Jaworski, kierownik krakowskiego schronu z informacją, że wczoraj trafiła do nich 8-9 letnia persica (podobno w stanie nie najgorszym, cokolwiek to znaczy)-właściciel powiedział, że nie ma dla niej czasu :?: :evil:

ja mogę służyć ewentualnym transportem ze schronu

ma ktoś dla niej DT lub pomysły

szkoda, żeby jej siadła psychika w schronie :(

W schronie łapią depresję momentalnie. markopolo00 będzie działał ale jest bardzo zakocony. Może jest ktoś kto może zabrać persiczkę. PROSZĘ bo ja już nie wiem gdzie możnaby ją upchnąć.

Pieczarka

Od: Wto lip 15, 2008 12:23

Post » Nie cze 13, 2010 9:37 Re: KRK-Puchatkowo-Persiczka+maluchy+zdjęcia str 1

Pieczarka pisze:Wstawiłam zdjęcia poszczególnych maluszków na str 1. Dopiszę jak się maluszki rozkręcą coś więcej na ich temat. Podaję tobrexan i oczka zrobiły się bardzi ładne.
Tutaj kilka zdjęć całego towarzystwa frędzelkowego.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

piękna ta grupa żłobkowych muchomorków :1luvu:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie cze 13, 2010 19:11 Re: KRK-Puchatkowo-Persiczka+maluchy+zdjęcia str 1 i str 71

Miałam dzisiaj rano inspekcję. Na chwilę przyjechały Tosza i lutra. Szkoda że tak szybko, my też się spieszyliśmy ale może nastepnym razem będzie więcej czasu.

Na stronie pierwszej wstawiłam zdjęcia maluszków. Będą aktualizowane na bieżąco.

Pieczarka

Post » Nie cze 13, 2010 19:21 Re: KRK-Puchatkowo-Persiczka+maluchy+zdjęcia str 1 i str 71

O Jezusku jakie piękne maluszki i mamusia :1luvu: normalnie nie mogę oczu oderwać :1luvu: Ja dobrze że są bezpieczne i mają opiekę i szansę na dobre szczęśliwe życie

alutek87

Od: Wto maja 11, 2010 16:01

Post » Nie cze 13, 2010 20:13 Re: KRK-Puchatkowo-Persiczka+maluchy+zdjęcia str 1 i str 71

alutek87 pisze:O Jezusku jakie piękne maluszki i mamusia :1luvu: normalnie nie mogę oczu oderwać :1luvu: Ja dobrze że są bezpieczne i mają opiekę i szansę na dobre szczęśliwe życie

Na żywo są jeszcze fajniejsze.

Pieczarka

Post » Wto cze 15, 2010 15:40 Re: KRK-Puchatkowo-Persiczka+maluchy+zdjęcia str 1 i str 71

Śliczne te maluszki i ich mamusia też .

mięta

Od: Pt sty 09, 2009 23:20

Post » Śro cze 16, 2010 22:03 Re: KRK-Puchatkowo-Persiczka+maluchy+zdjęcia str 1 i str 71

Frędzelki urosły, zaczynają wychodzić z legowiska. Przez weekend zrobię aktualizację zdjęć.
A mamusia Mru Mruna dalej taka przytulaśna i rozmruczana.

Pieczarka

Post » Śro cze 16, 2010 22:29 Re: KRK-Puchatkowo-Persiczka+maluchy+zdjęcia str 1 i str 71

Pieczarka pisze:Miałam dzisiaj rano inspekcję. Na chwilę przyjechały Tosza i lutra. Szkoda że tak szybko, my też się spieszyliśmy ale może nastepnym razem będzie więcej czasu.

Na stronie pierwszej wstawiłam zdjęcia maluszków. Będą aktualizowane na bieżąco.

Inspekcja sródadopcyjna była zupełnie niezapowiedziana (była skutkiem tego, ze z Katowic droga wyrzuciła nas na Krzeszowice zamiast na Olkusz, ale droga z Katowic już tak ma :mrgreen: ). Niedociągnieć nie stwierdzono, za to kotyu zaczynaja przypominać koty. :)

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Pt cze 18, 2010 10:55 Re: KRK-Puchatkowo-Persiczka+maluchy+zdjęcia str 1 i str 71

Witam
Szukam kotka, chętnie długo lub pół-długowłosego lub z taką puszystą sierścią:) Niestety mogę wziąć dopiero w połowie lipca, ale szukam już teraz ponieważ chce przed wyjazdem na wakacje wiedzieć, że jakiś na mnie czeka:(

Może być dorosły może być mały.

Jestem z Krakowa.

margitta

Od: Śro cze 09, 2010 8:18

Post » Sob cze 19, 2010 21:29 Re: KRK-Puchatkowo-Persiczka+maluchy+zdjęcia str 1 i str 71

Tofik został dzisiaj zarezerwowany. Będzie miał dom w mojej okolicy. Mój syn 6 letni zareklamował frędzelki w szkole.

Towarzystwo zaczęło brykać. Mru-mrunia zbiera je do legowiska a one uciekają. Dzisiaj już sobie odpuściła. Krecik spenetrował wszystkie miski. Napił się wody i dobrał się do kurczaka gotowanego. Muszę im dać trochę posiekanego mięsa gotowanego bo nie spodziewałam się, że to już mogą zaczynać samodzielnie jeść. Nie mam niskiej kuwety, co prawda sprawdzałam w sklepie czy dla maluchów są specjalne kuwety. Nie było i wszystkie miały podobna wysokość.
Teraz mnie olśniło, nie mam kuwety ale mam różne skrzynki ogrodnicze takie z pełnym spodem i odpowiednio niskie.

Pieczarka

Post » Sob cze 19, 2010 21:57 Re: KRK-Puchatkowo-Persiczka+maluchy+zdjęcia str 1 i str 71

margitta pisze:Witam
Szukam kotka, chętnie długo lub pół-długowłosego lub z taką puszystą sierścią:) Niestety mogę wziąć dopiero w połowie lipca, ale szukam już teraz ponieważ chce przed wyjazdem na wakacje wiedzieć, że jakiś na mnie czeka:(

Może być dorosły może być mały.

Jestem z Krakowa.

Na pierwszej stronie są zdjęcia maluchów i mamusi. Napisz na PW coś więcej o sobie.

Pieczarka

Post » Nie cze 20, 2010 14:23 Re: KRK-Puchatkowo-Persiczka+maluchy+zdjęcia str 1 i str 71

A oto najkochańszy koteczek Rudolf, waży teraz 4,55 kg.
Obrazek

rajtar

Od: Pt mar 05, 2010 12:54

Post » Nie cze 20, 2010 18:14 Re: KRK-Puchatkowo-Persiczka+maluchy+zdjęcia str 1 i str 71

Pieczarko, kiedy będziesz szczepić i odrobaczać maluszki? maluszki

elzak3

Od: Pon lis 19, 2007 11:31

Post » Nie cze 20, 2010 20:20 Re: KRK-Puchatkowo-Persiczka+maluchy+zdjęcia str 1 i str 71

elzak3 pisze:Pieczarko, kiedy będziesz szczepić i odrobaczać maluszki? maluszki

W tym tygodniu odrobaczamy mamusię i maluchy. Potem za dwa tygodnie malychy. I za kolejne dwa tygodnie szczepienie. Będą miały wtedy ok 8 tyg.

Teraz zastaniawiam się czym towarzystwo odrobaczyć. Szczególnie mamusia wydaje się być nieźle zarobaczona.

Kleksiak i Krecik (Mat i Pat) robią wszystko pierwsi. Bywają już w kuwecie, podjadają mięsko, popijają rosołek i wodę. Dzisiaj zasmakowali namoczonych chrupek z betaglukanem.

Pieczarka

Post » Śro cze 23, 2010 13:32 Re: KRK-Puchatkowo-Persiczka+maluchy+zdjęcia str 1 i str 71

Zadzwoniła do mnie Paola06 z dogo, że jest likwidowana "hodowla" persopodobnych kotów... Do scprzedania zostały 4 kotki, Paola boi sie że z racji niskiej ceny pójdą do kolejnej pseudo... :roll: Kotki podobno zaniedbane, skołtunione i być może chore.... Wiek 0,5 do 1,5 roku.
Pyta co robić. Do wieczora kotki są zarezerwowane, potem, kto pierwszy ten lepszy. Okolice Bydgoszczy..... :?
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

[poprzednia][następna]