Fundacja PJD, Vegas ma swój dom! :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 18, 2010 13:54 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem

Biedny gołąbek :( . Na USG nie wyszło nic poza dosyć pełnymi jelitami. To zgrubienie, które było w brzuszku, przesunęło się - jest pewna szansa, że problemem Loi są po prostu wrażliwe jelita i skłonność do zakłaczania się. Dzisiaj nie udało się zrobić badań tarczycy, bo muszą zostać zrobione w laboratorium zaraz po pobraniu krwi, więc Loa przejedzie się do weta jeszcze raz w poniedziałek. Skłaniamy się też do badań parazytologicznych.
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

Post » Pt cze 18, 2010 16:08 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem

don_kiciuch pisze:
ale za to Franusia jedzie dzis do nowego domku .
do Grubej Luśki i brzydala Pokraka :D

Wspaniale :ok: :ok: :ok:

Jeśli chodzi o Loę - mocno trzymam, żeby to była tylko tendencja do zakłaczania :ok:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pt cze 18, 2010 16:33 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem

luelka pisze:Skłaniamy się też do badań parazytologicznych.

kurczę. brzmi groźnie. chyba, że to ja taka nieobeznana z tematem jestem :(

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Pt cze 18, 2010 17:00 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem

Sarah, to tylko badanie pod kątem pasożytów :). Loa została przez nas solidnie odrobaczona, ale to w sumie byłaby bardzo dobra wiadomość, gdyby to była wina pasożytów :).

luelka

Post » Pt cze 18, 2010 17:17 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem

Ufff... wreszcie mamy za sobą najważniejsze sprawy organizacyjne i możemy zaczynać normalnie działać:)

:dance: :dance2: :dance: :dance2:

Nasze dane:

Fundacja na Rzecz Ochrony Zwierząt POD JEDNYM DACHEM
KRS: 0000355528
REGON: 121223887
NIP: 6793037939

Konto: 29 1050 1445 1000 0090 3004 7683 (ING Bank Śląski S.A.)

Od dziś mamy komplet danych niezbędnych do działania. I nie zamierzamy zwlekać:)

Dziękujemy wszystkim, którzy byli z nami w trudnym okresie przejściowym! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Teraz możemy działać pełną parą! Juppi! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

ryśka

Post » Pt cze 18, 2010 17:34 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - mamy NIP, REGON, KONTO - ufff..

Ryśka, to fantastyczna wiadomość! Gratuluję i cieszę się bardzo! No to do przodu :ok:
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Pt cze 18, 2010 20:18 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - mamy NIP, REGON, KONTO - ufff..

Franioł siedzi za szafką w kuchni.
Nie bardzo chce ze mną porozmawiać 8)
Ale będzie dobrze, będę do niej gadac mimo wszytsko:P moja kochana Luśka bardzo chce się z nią przywitać ale za szafkę się nie mieści:D
Trzymajcie kciuki za nieświrowanie frani.
Martwię się żeby nie szalała ze strachu.

pozdrowienia dla wszelkich zgrubień jelitkowych, kłaczków i wszystkich osób z tym związanych ;)
niestety się nie znam (jeszcze :twisted: ) i nie mogę nic poradzić, ale trzymam kciuki za dojście do zdrowia wszelkich bamboszków

don_kiciuch

Od: Czw kwi 01, 2010 18:27

Post » Pt cze 18, 2010 20:23 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - mamy NIP, REGON, KONTO - ufff..

don_kiciuch pisze:Franioł siedzi za szafką w kuchni.
Nie bardzo chce ze mną porozmawiać 8)
Ale będzie dobrze, będę do niej gadac mimo wszytsko:P moja kochana Luśka bardzo chce się z nią przywitać ale za szafkę się nie mieści:D
Trzymajcie kciuki za nieświrowanie frani.
Martwię się żeby nie szalała ze strachu.

Gratuluję serdecznie!!! :D i mooocno zaciskam kciuki za szybką aklimatyzację :ok:
Obrazek

ryśka

Post » Pt cze 18, 2010 21:22 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - mamy NIP, REGON, KONTO - ufff..

za gratulacje dziękuję , jestem dumna że przeżyłam rozmowę kwalifikacyjną:D

szkoda że biedusia siedzi tam. ciasno strasznie, główkę musi przekrzywiać.
szkoda ze nie wie że nic jej nie grozi. co najwyzej brzydki oddech Pana Pokraka:D

:kotek:

don_kiciuch

Post » Pt cze 18, 2010 22:48 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - mamy NIP, REGON, KONTO - ufff..

don_kiciuch pisze:za gratulacje dziękuję , jestem dumna że przeżyłam rozmowę kwalifikacyjną:D

Bo, jak wiecie, ja morduję kandydatów na opiekunów kotów i robię z nich kotlety sojowe :mrgreen:

Trzymam za Franciszkę :ok: :ok: :ok:

starchurka

Od: Nie sie 26, 2007 0:09

Post » Sob cze 19, 2010 9:27 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - mamy NIP, REGON, KONTO - ufff..

I ja, po wczorajszym odpoczynku od sieci powracam na łono MiaU :)

Za Franciszkę trzymam kciuki. Mam nadzieję, że w końcu zapozna się z reszta kuchni i mieszkania :)
Za Loę też trzymam kciuki - niech to będzie jedynie zasierscenie (zasierszczenie) jelit :)

Idę nadrabiać wczorajsze zaległości w lekturze :)

p.s. Starchurko! Bannerek nie linkuje :)

Sarah DeMonique

Post » Sob cze 19, 2010 10:20 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - mamy NIP, REGON, KONTO - ufff..

Chciałabym bardzo serdecznie podziękować Sarah za bardzo miłe odwiedziny i duuuużo przedmiotów na bazarki dla PaJDotków.

Sarah, bardzo miło było nam Cię poznać - i mam wrażenie, że jeszcze niejedno spotkanie przed nami :kotek: . Olusia od Twoich odwiedzin jakaś taka spokojniejsza - bardzo jej służy bycie w centrum uwagi i dodatkowe ręce do głaskania :1luvu: .

luelka

Post » Sob cze 19, 2010 10:54 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - mamy NIP, REGON, KONTO - ufff..

luelka pisze:Chciałabym bardzo serdecznie podziękować Sarah za bardzo miłe odwiedziny.

Ja też straaasznie dziękuję. Za miłe przyjęcie, za ciepłą herbatkę i możliwość poznania fantastycznych ludzi i kociopyszczków.

luelka pisze:i duuuużo przedmiotów na bazarki dla PaJDotków.

Bazarki ważna rzecz - mam nadzieję, że nie tylko nam się te rzeczy spodobają. Jeśli mogę to już teraz zapraszam bo WARTO :)

luelka pisze:Sarah, bardzo miło było nam Cię poznać - i mam wrażenie, że jeszcze niejedno spotkanie przed nami :kotek: . Olusia od Twoich odwiedzin jakaś taka spokojniejsza - bardzo jej służy bycie w centrum uwagi i dodatkowe ręce do głaskania :1luvu:

Oj, nie wiem już komu było milej - nam ludziom, czy Tygrysicy :)

Się pochwalę:
Zrobiłam listę wyprawkę dla kotka :)
Zrobiłam mały remanent w mieszkaniu ;)
Zrobiłam taki mały przelicznik "co? gdzie? i za ile?
Przed chwilą wyrzuciłam filodendrona, bo trujący ! A fe!

Idę zaraz na rekonesans do zoologicznego :)

Jestem z siebie dumna, choć jeszcze daleka droga przede mną :)

Sarah DeMonique

Post » Sob cze 19, 2010 11:08 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - mamy NIP, REGON, KONTO - ufff..

Sarah, trzymam mocne kciuki za przygotowania :ok: :ok: :ok:

luelka

Post » Sob cze 19, 2010 13:46 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - mamy NIP, REGON, KONTO - ufff..

Słuchajcie Frania zniknęła:(
w nocy miała pod nosem kuwetkę i miseczki z jedzeniem i wodą.
nic nie tknięte.
aż się bałam że znalazła jakąś wentylację za szafką i zniknęła w labiryntach, ale dziur za szafkami nie ma.

musiala wlezc gdzies, gdie jest troszkę mniej niewygodnie.
innej opcji nie widze, przeciez nie uciekla z zamkniętego mieszkania.

moze wyjdzie jak juz jej przejdzie szok...

TŻ oczywiscie ma sprawę w nosie i tym bardziej mi przykro.
martwię sie bo szkoda mi tej Franiutki.

don_kiciuch

[poprzednia][następna]