A oni czy aby na pewno wszyscy są wykastrowani? BO zachowują się jak gównarzeria, której testosteron do łab dobija
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła
Boo77 pisze:A najlepszą zabawą to ugryźć drugiego (czy trzeciego) z całej siły w dupę i spieprzać przez całe mieszkanie przestawiając meble
Łączę się z Toba w bólu, ale sorry wyobraziłam sobie to i
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła
Oj, ś.p. Matylda też dawała mi w kość, zwłaszcza w ostatnich dniach, jak już wpadła w stan padaczkowy Ale prawie codzienne wstawanie w nocy, by pomóc skorzystać z kuwetki też do lekkich czynności nie należało
Ale poświęciłabym każda kolejną noc mojego życia by Tyldzia do nas wróciła. Kocham Fuffa, uwielbiam Ryżyka i słodziaka Mundka Vadera, ale Matylda była jedyna. Nie było, nie ma i nie będzie więcej TAKIEGO kota jak Ona.
Po wnikliwym oglądnięciu fotek tak na myśl mi przyszło, że tak generalnie to własciwie Ci brakuje tylko białego kota