Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 18, 2010 23:29 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - jak namówić do jedzenia?

Marta, a Whiskas supreme próbowaliście? Wiem że to syf, ale może to jadła :roll:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt cze 18, 2010 23:38 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - jak namówić do jedzenia?

dostała whiskasa juniora, zrobiła obrzydzoną minę....
nie wiem czy supreme jej podejdzie....
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Sob cze 19, 2010 7:17 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - jak namówić do jedzenia?

Zajrzałam do niej o 5 rano - wołowinka zniknęła :) suchy whiskas i mokry whiskas nieruszone.
8 rano - dziabnięty mokry i suchy whiskas :). Zjadła najwięcej odkąd u nas jest :) Boję się, czy się nie przeżarła :roll: :mrgreen:

WarKotka

Post » Sob cze 19, 2010 8:39 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - jak namówić do jedzenia?

o rety, nie zaglądałam z brakoczasu, szukam wątku, patrzę a tu taki tytuł i pierwsze co pomyślałam, dopiero się zastanawialiście jaka tu jej dietę zaserwować a tu Księżniczka nie je. Dobrze że już lepiej.
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Sob cze 19, 2010 21:50 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - jak namówić do jedzenia?

Nie było nas w domu od południa do wieczora i przez ten czas Księżniczka zjadła suche whiskasa :D Mam nadzieję, że teraz będzie już ok

Jest przekochana :1luvu: Co prawda wyczesywania nadal jest dla niej pewnym dyskomfortem, ale już pozwala wziąć się za łapkę (wcześniej nawet mowy o tym nie było), byłaby świetna do felinoterapii, bo uwielbia, jak się ktoś do niej przytula. Leży wtedy na boku z przymkniętymi oczyma :) I się rozgadała :mrgreen: Jest bardzo kontaktowa. Do kotów nadal nieufna, ale już im nie wyrzuca.

I próbuje się bawić z człowiekiem. Co prawda nie do końca łapie chyba o co chodzi i czasami karcąco pacnie, ale coś na kształt zabawy już jest :)

Pannica się otwiera :D :1luvu: :piwa:

WarKotka

Post » Nie cze 20, 2010 14:31 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - jak namówić do jedzenia?

:ok:
Przytulaśne fotki będą?
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Nie cze 20, 2010 15:15 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - jak namówić do jedzenia?

Mmmm impreza wczoraj była suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper, trochę mnie głowa boli, ale.....
Obrazek

No dobra, pora wstawać, bo to już popołudnie
Obrazek

Przydałoby się chyba uczesać i w ogóle jakoś ogarnąć
Obrazek

No skoro powiedziałaś już, że jestem taka przytulasta, to niech Ci będzie, zapozuję
Obrazek

Krzykacz pomagający przy porządkach, czyli właściwy kot, na właściwym miejcu :)
Obrazek

WarKotka

Post » Nie cze 20, 2010 16:06 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - jak namówić do jedzenia?

No ,no ale impreza :ryk: super kicie :ok: moje też chętnie do szafek zaglądają :1luvu: a jak dziś z dietką :?:

Bozena54

Od: Pon lip 10, 2006 16:17

Post » Nie cze 20, 2010 16:12 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - jak namówić do jedzenia?

zaczęła jeść, nawet ładnie. Je niewiele, ale często. Rano mi urządziła awanturę, że dlaczego nie ma jeszcze śniadania i nie docierało do niej, że ze śniadaniem to ma się kierować do Satyra :P

WarKotka

Post » Nie cze 20, 2010 16:20 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - jak namówić do jedzenia?

Widzę że panna stosuje najlepszą metodę na schudnięcie :ok: jedz często ale mało :!: Myślę że jest bardzo mądrą :kotek: całuski od nas :1luvu:

Bozena54

Od: Pon lip 10, 2006 16:17

Post » Nie cze 20, 2010 22:47 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - jak namówić do jedzenia?

To powoli Księżniczka czuje, że jest na swoich włościach ;)

A Krzykacz... cudeńko :love:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Pon cze 21, 2010 8:18 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - jak namówić do jedzenia?

nasza puchata Księżniczka pięknie się prezentuje :1luvu:
a z jedzonkiem już lepiej?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon cze 21, 2010 8:27 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - jak namówić do jedzenia?

Whiskas suchy i mokry i wołowinka. Sama z siebie spróbowała animondy z miski Sylwka i się skrzywiła. Dzisiaj próbowała zwędzić z deski do krojenia plaster boczku
Jest potwornie wybredna. Potrafi awanturować się, że jest głodna, a jak da się jej coś innego niż sobie życzy to kręci nosem i strzela przy tym takie miny, ze klękajcie narody. Wczoraj qourmeta całego Tazzy zjadła, bo Księżniczka nie raczyła go ruszyć...

WarKotka

Post » Pon cze 21, 2010 8:33 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - jak namówić do jedzenia?

rozpuściła ją poprzednia pańcia.
Jak się zorientuje, że nic innego nie będzie to jeść zacznie :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon cze 21, 2010 8:36 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - jak namówić do jedzenia?

przy jej tuszy to i za miesiąc to może nastąpić :P

Jak zacznie normalnie jeść, to robimy badania krwi (potrzebne są na czczo i dwie godziny po jedzeniu) i wyniki wysyłam do dr Wrzoska, który postara się określić kwestie neurologiczne, a dokładniej problem z tymi "biegającymi" oczami. Nasi weci nie spotkali się z takim przypadkiem, więc pewnie za dużo nie pomogą :(

WarKotka

[poprzednia][następna]