INTERNETOWE sklepy zwierzakowe

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 31, 2010 22:02 Re:

agalka pisze:Mam pytanie. Czy ktoś może wie czy Krakvet prowadzi sklep stacjonarny ??

Mozna kupic na pewno na Sanockiej 3. Ewentualnie zamowic przez neta i odebrac gdzies w okolicach Wieliczki.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie sty 31, 2010 22:46 Re: INTERNETOWE sklepy zwierzakowe

covu pisze:
ktos zna jeszcze jakies?? albo wie skad sa te pod znakiem zapytania??
postaram sie w miare mozliwosci aktualizowac watek...
dopisywac do 1 postu wszystkie sklepy, ktorych adresy podacie...

w miarę możliwości proszę też o miasto pochodzenia, bo często można liczyć na darmową lub tańszą dostawę w mieście :D

http://www.grandecane.pl/index.php

Sklep, jak wynika z opisów dostawy, jest z Warszawy.

http://www.verba-animals.pl/

To jest jakiś "kosmos" - nie wiadomo o co chodzi!!!

A to moje sklepy:
POZNAŃ http://www.swiat-zwierzat.pl

DĄBROWA GÓRNICZA http://www.coralbio.pl/index.php

RUDA ŚLĄSKA http://www.zoo-market.net.pl/

osspdg

Od: Wto sie 05, 2008 9:09

Post » Pt cze 18, 2010 9:20 Re: INTERNETOWE sklepy zwierzakowe

Pozwolę sobie na antyreklamę:
Zamówiłam w Krakvecie po raz pierwszy i ostatni :evil: :evil: :evil:
Karmę zamówiłam 5 czerwca, od razu zrobiłam przelew, bo zależało mi na czasie. Chyba po 3 dniach telefon ze sklepu, że zamówionej karmy nie ma, czy zgadzam się poczekać do końca tygodnia. W sobotę telefon, że karma ma przyjść na początku następnego tygodnia i zaraz ją wyślą. Jako, że zaczęło mi się spieszyć, w poniedziałek zapytałam czy karma już jest i czy zostanie wysłana. Nie było, więc zmieniłam zamówienie z prośbą, żeby wysłali jak najszybciej. W środę kuriera wciąż nie ma, kolejne pytanie do sklepu, bardzo przepraszamy karma zostanie wysłana jutro, żeby na piątek dotarła. Piątek mamy dzisiaj, więc znów pytanie do sklepu - "bardzo przepraszamy za niedopatrzenie, karma na pewno dzisiaj wyjedzie, otrzyma ją pani w poniedziałek".
Czekam 2 tygodnie, pomimo moich próśb o szybkie wysłanie i zapewnień pracowników, że wyślą natychmiast :twisted:
ObrazekObrazek

coztego

Od: Czw cze 29, 2006 19:22

Post » Pt cze 18, 2010 18:47 Re: INTERNETOWE sklepy zwierzakowe

coztego pisze:Pozwolę sobie na antyreklamę:
Zamówiłam w Krakvecie po raz pierwszy i ostatni :evil: :evil: :evil:
Karmę zamówiłam 5 czerwca, od razu zrobiłam przelew, bo zależało mi na czasie. Chyba po 3 dniach telefon ze sklepu, że zamówionej karmy nie ma, czy zgadzam się poczekać do końca tygodnia. W sobotę telefon, że karma ma przyjść na początku następnego tygodnia i zaraz ją wyślą. Jako, że zaczęło mi się spieszyć, w poniedziałek zapytałam czy karma już jest i czy zostanie wysłana. Nie było, więc zmieniłam zamówienie z prośbą, żeby wysłali jak najszybciej. W środę kuriera wciąż nie ma, kolejne pytanie do sklepu, bardzo przepraszamy karma zostanie wysłana jutro, żeby na piątek dotarła. Piątek mamy dzisiaj, więc znów pytanie do sklepu - "bardzo przepraszamy za niedopatrzenie, karma na pewno dzisiaj wyjedzie, otrzyma ją pani w poniedziałek".
Czekam 2 tygodnie, pomimo moich próśb o szybkie wysłanie i zapewnień pracowników, że wyślą natychmiast :twisted:

o krakvecie to już są bardzo pokaźne wątki ;)
viewtopic.php?f=8&t=104981 to jest część ;)
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Pt cze 18, 2010 18:56 Re: INTERNETOWE sklepy zwierzakowe

zaznaczam sobie :wink:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Śro wrz 15, 2010 16:33 Re: INTERNETOWE sklepy zwierzakowe

http://www.zoozu.pl/index.php
Sklep w Warszawie na Dąbrowskiego
Nigdy mnie nie zawiedli, a dostawa na terenie warszawy 5 zł
w razie pytań zawsze mogę skorzystać z opcji `czat z konsultantem` :)

koci_duch

Od: Śro wrz 15, 2010 16:18

Post » Śro wrz 15, 2010 16:47 Re: INTERNETOWE sklepy zwierzakowe

Jezus Maria,,,w pierwszej chwili jak przeczytałam tytuł wątku to pomyslałam że już się wzieli za internetową sprzedaż zwierząt...
serce mi zamarło z przerażenia..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt paź 29, 2010 21:10 Re: INTERNETOWE sklepy zwierzakowe

Zamówiłam ostatnio w Świecie Karm (www.swiatkarm.pl) Orjiena i TOWT. Niby wszystko super, przychodzi powiedzenie, dwa dni później przychodzi kurier, przynosi paczkę, a tam sam orijen. Pomyślałam, że jakaś pomyłka, odpaliłam kompa, żeby spr do nich numer, ale nie zdążyłam zadzwonić, bo zadzwoniono do mnie...pani się przedstawiła, że jest ze świata karm i że dostałam niepełną przesyłkę, bo oni TOWT nie mają i że oczywiście zwrócą mi pieniądze za nią. Myślałam, że mnie coś trafi, ponieważ mogli wysłać maila, uprzedzić wcześniej, wtedy oczywiście zrezygnowałabym z całego zamówienia. Mój błąd polegał na tym, że nie otworzyłam przesyłki przy kurierze i jej nie zwróciłam. Zaraz potem pani musiała dostać informację, że paczkę przyjęłam i dlatego zadzwoniła. Jeśli chodzi o zwrot pieniędzy, to go oczywiście nie przyjęłam, ponieważ byłabym stratna (jeszcze jedno zamówienie w innym sklepie+koszty przesyłki+czas oczekiwania) więc poprosiłam, żeby pani mi zaproponowała jakąś inną karmę zamiast TOWT. Pani powiedziała, że sprawdzi i oddzwoni. Zadzwoniła po 2 godzinach i zaproponowała mi wysyłkę 6 małych paczek Orijena, co wychodziło by o kilo mniej niż TOWT, więc powiedziałam, że nie. Na co pani zapytała się jakiego mam kota, mówię, że dachowca, na co pani, że proponuje purinę................ tu mi wszystko opadło, więc ja zaproponowałam nutra nuggets, pani się zgodziła, czekam właśnie na wysyłkę...nie jestem zadowolona, bo mam gorszej jakości karmę, bo nie zostałam o tym poinformowana oraz dostaje ją w ratach, a przecież mogła by to być jedna przesyłka.
NIE polecam!

Kupowałam też w Animalii (www.animalia.pl) dwa razy, wszystko ok i na czas, mogę polecić, ale niestety drogo...

W KrakVet (www.krakvet.pl) zamawiałam raz, ale następnego dnia po zaksięgowaniu u nich przelewu pani zadzwoniła i powiedziała, że nie mają nic z mojego zamówienia, proponowała zamianę lub zwrot pieniędzy. Wybrałam zwrot i następnego dnia był na koncie. Więc za obsługę plus, natomiast nie iformowanie na stronie internetowej o faktycznym stanie posiadania karm, to już inna historia...

Ewu

Od: Sob sty 30, 2010 12:23

Post » Wto lis 09, 2010 18:59 Re: INTERNETOWE sklepy zwierzakowe

Również nie polecam www.swiatkarm.pl. Zamówienie złożyłam 24 października!!!! Do dzisiaj go nie otrzymałam.Najpierw dzwoniłam- pani niezbyt grzeczna,informowała że czekają na dostawę ( na stronie takiej info. nie bylo) Potem, na mój ponaglający mail odpisała, że paczka zostanie wysłana we wtorek 2 listopada-do tej pory mimo monitów z mojej strony nie otrzymałam jej.Teraz nawet nie odpisują na maile.
Przedwczoraj poinformowałam ich, że opiszę ich na forach zwierzęcych jak nie otrzymam przesyłki, albo jakieś informacji i co ? Zero odzewu!
Dotychczas ze strony żadnego sklepu nie spotkałam się z takim lekceważeniem.
Na szczęście dzisiaj dostałam Orijen z Allegro.

PS. Korespondencję z nimi mam zapisaną

Saraa

Od: Śro kwi 13, 2005 15:46

Post » Śro mar 30, 2011 21:51 Re: INTERNETOWE sklepy zwierzakowe

Mała aktualizacja, zamawiałam ostatnio ze sklepu ekozwierzak.pl i jestem bardzo zadowolona, karmy były u mnie następnego dnia. Kontakt bardzo szybki i konkretny, na stronie aktualny stan tego co mają i tego na co czekają, ceny jak dla mnie ok. Paczka była dobrze zapakowana. Jedyny minus: nie mają działu zabawkowego :(

Ewu

Od: Sob sty 30, 2010 12:23

Post » Śro cze 01, 2011 13:39 Re: INTERNETOWE sklepy zwierzakowe

A ja Was zapraszam nieśmiało do mojego sklepu internetowego... Planeta Pupila :) nie ma jeszcze pełnego asortymentu wprowadzonego - ciągły brak czasu ale może znajdziecie coś dla siebie :) Sklep jest w Warszawie - z dowozem nie ma problemu!

http://www.planetapupila.pl
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Śro cze 08, 2011 11:08 Re: INTERNETOWE sklepy zwierzakowe

Jus87 pisze:A ja Was zapraszam nieśmiało do mojego sklepu internetowego... Planeta Pupila :) nie ma jeszcze pełnego asortymentu wprowadzonego - ciągły brak czasu ale może znajdziecie coś dla siebie :) Sklep jest w Warszawie - z dowozem nie ma problemu!

http://www.planetapupila.pl

A ja mogę śmiało polecić :1luvu:
I przy okazji podziękować w imieniu całej dwunastki, bo nam uratowaliście puste brzuszki w sytuacji krytycznej :1luvu: Natychmiastowo i bezproblemowo :1luvu: :1luvu:

Po tym, jak nas Zooplus wystawił do wiatru :evil:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro lip 13, 2011 13:32 Re: INTERNETOWE sklepy zwierzakowe

A ja śmiało mogę polecić zooplus.pl ceny jak porównywałem z innymi sklepami sporo tańsze a przesyłka powyżej 99 zł za darmo, tylko trzeba wziąć pod uwagę czas oczekiwania na przesyłkę bo paczka idzie z Niemiec (ale kurierem). Chociaż ostatnie parę razy przesyłkę otrzymywałem na trzeci dzień więc nieźle. Nasz kociak suche dostaje Animonde dla kastratów i tak 10 kg na animalu kosztuje 164 pln w promocji a w zooplusie 129 pln, a np miseczki mięsne Animondu von Fensten Clasic na animalu 2,69 pln a na zooplusie 2,18 pln nie mówię już o tym że te same miseczki w sklepach zoologicznych w Szczecinie kosztują od 3,4 do 4,5. Na krakvet troszkę lepiej niż na animalu ale też drożej niż na zooplusie np. miseczki mięsne po 2,38pln. tak więc jeżeli planujecie zakupy powyżej 100 pln to radze zaglądnąć na zooplus.pl. Pozdrawiam

krukos1

Od: Śro lip 13, 2011 13:03

Post » Czw lip 14, 2011 16:56 Re: INTERNETOWE sklepy zwierzakowe

fakt że zooplus ma niezłe ceny ale co z tego jak najczęściej na przesyłkę czeka się 5 dni lub nawet tydzień :roll:

a planeta pupila jest super bo też ceny podobne jak w zooplus i dostawa natychmiast :D -potwierdzam-stale tam kupuję :D :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob sie 06, 2011 16:29 Re: INTERNETOWE sklepy zwierzakowe

hmmmm... no to i ja się dopisze :)

sklep stacjonarny Crazy World Pets - dla tych co z wawy to sklep mieści się w tych halach na marywilskiej 44 - box H-131

jak dla mnie to spoko sklep i spoko panie w sklepie ;]

a co do internetowego to http://www.crazyworldpets.pl/i-sklep/

ps. mają tez swoją stronę bez tego i-sklep

kokaon

Od: Śro cze 15, 2011 20:11

[poprzednia][następna]