agalka pisze:Mam pytanie. Czy ktoś może wie czy Krakvet prowadzi sklep stacjonarny ??
Mozna kupic na pewno na Sanockiej 3. Ewentualnie zamowic przez neta i odebrac gdzies w okolicach Wieliczki.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agalka pisze:Mam pytanie. Czy ktoś może wie czy Krakvet prowadzi sklep stacjonarny ??
covu pisze:
ktos zna jeszcze jakies?? albo wie skad sa te pod znakiem zapytania??
postaram sie w miare mozliwosci aktualizowac watek...
dopisywac do 1 postu wszystkie sklepy, ktorych adresy podacie...
w miarę możliwości proszę też o miasto pochodzenia, bo często można liczyć na darmową lub tańszą dostawę w mieście
coztego pisze:Pozwolę sobie na antyreklamę:
Zamówiłam w Krakvecie po raz pierwszy i ostatni![]()
![]()
![]()
Karmę zamówiłam 5 czerwca, od razu zrobiłam przelew, bo zależało mi na czasie. Chyba po 3 dniach telefon ze sklepu, że zamówionej karmy nie ma, czy zgadzam się poczekać do końca tygodnia. W sobotę telefon, że karma ma przyjść na początku następnego tygodnia i zaraz ją wyślą. Jako, że zaczęło mi się spieszyć, w poniedziałek zapytałam czy karma już jest i czy zostanie wysłana. Nie było, więc zmieniłam zamówienie z prośbą, żeby wysłali jak najszybciej. W środę kuriera wciąż nie ma, kolejne pytanie do sklepu, bardzo przepraszamy karma zostanie wysłana jutro, żeby na piątek dotarła. Piątek mamy dzisiaj, więc znów pytanie do sklepu - "bardzo przepraszamy za niedopatrzenie, karma na pewno dzisiaj wyjedzie, otrzyma ją pani w poniedziałek".
Czekam 2 tygodnie, pomimo moich próśb o szybkie wysłanie i zapewnień pracowników, że wyślą natychmiast
Jus87 pisze:A ja Was zapraszam nieśmiało do mojego sklepu internetowego... Planeta Pupilanie ma jeszcze pełnego asortymentu wprowadzonego - ciągły brak czasu ale może znajdziecie coś dla siebie
Sklep jest w Warszawie - z dowozem nie ma problemu!
http://www.planetapupila.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Murraynah, Silverblue i 39 gości