Jak maluchy?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bozena640 pisze::ok: za adopcje Murzynka
za zdrowie
justyna8585 pisze:Czy Murzynek ma w końcu domek? taki ładny,a nikt go nie chce...
mar9 pisze:justyna8585 pisze:Czy Murzynek ma w końcu domek? taki ładny,a nikt go nie chce...
skopiowałam siebie z poprzedniej strony:![]()
Wczoraj miałam wizytę przedadopcyjną Murzynka. Dojrzeli go na allegro (Justynko, dziękuję).
Rodzinka z Bytomia, duże mieszkanie, dwoje dzieci (dziewczynka w wieku szkolnym i chłopczyk, chyba 3-letni, taki mały urwis).
Poopowiadałam o Murzynku, no i o sprawach bytowych (jedzonko, żwirek, itd).
Kotek byłby niewychodzący. Pani wyszła nastawiona na tak, musi skompletować wyprawkę i jak się nic nie zmieni to przyjedzie po Murzynka w poniedziałek.
justyna8585 pisze:mar9 pisze:justyna8585 pisze:Czy Murzynek ma w końcu domek? taki ładny,a nikt go nie chce...
skopiowałam siebie z poprzedniej strony:![]()
Wczoraj miałam wizytę przedadopcyjną Murzynka. Dojrzeli go na allegro (Justynko, dziękuję).
Rodzinka z Bytomia, duże mieszkanie, dwoje dzieci (dziewczynka w wieku szkolnym i chłopczyk, chyba 3-letni, taki mały urwis).
Poopowiadałam o Murzynku, no i o sprawach bytowych (jedzonko, żwirek, itd).
Kotek byłby niewychodzący. Pani wyszła nastawiona na tak, musi skompletować wyprawkę i jak się nic nie zmieni to przyjedzie po Murzynka w poniedziałek.
OOOO...byłoby super... mogliby wcześniej dac znać,bo wtedy zmieniłabym wyróżnienie na Bruna.bez pewności,że przyjadą,to chyba lepiej nie ruszać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 98 gości