Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt cze 18, 2010 9:51 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Willow_ pisze:
Legnica pisze:...Nie wie jeszcze że jest u siebie,że stąd kotów na ulicę się nie wyrzuca.

Sasza trafił najlepiej jak mógł ... aż mnie za gardło ścisnęło jak przeczytałam ten wpis :1luvu:
Anioł z Ciebie Wiesiu, Anioł z sercem na dłoni Obrazek

Prawda :D :1luvu:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt cze 18, 2010 9:52 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

:oops: dziękuję
Legnica

Post » Pt cze 18, 2010 15:19 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Mnie też ścisnęło .... Biedulek ma tyle przeżyć za sobą, pewnie bity i dręczony :( Teraz jest w raju :1luvu: Ja myślę, że jeszcze się rozkręci i porozrabia :twisted: Mam Misia który też jest bardzo grzecznym kotkiem. Widać jak straszne rzeczy przeżywał. Najlepiej czuje się niewidocznym lub u mnie na kolanach.
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Pt cze 18, 2010 20:17 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Saszka, co u Ciebie - ciągle katarek i kichanie :?:
Nie narzekasz na opiekę :?: :wink:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pt cze 18, 2010 21:52 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Obrazek
Obrazek

Kicham i siorbie nosem,zeby pobyczyć się dłuzej w tym wypasionym apartamencie.Boję się ze jak bede zdrów,to mnie wykastrują.Ale zeby tej duzej co mi jesć daje całkiem nie wystraszyc,zostawiam jej w kuwecie piękne kupale-zauważyłem,że ona bardzo się z tego cieszy.
Sasza
Legnica

Post » Pt cze 18, 2010 21:59 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Wiesia on coraz lepiej wygląda :ok: jeszcze skóra i kość ale widać w nim poprawę :ok:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pt cze 18, 2010 22:01 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

:ok: I tak trzymać Saszku :ok: Qupale piekne mają być :1luvu:
A co do Dużej, to się nie obawiaj, bo to Koci Anioł jest :aniolek: Możesz co najwyżej za dużo zostać rozpieszczony :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt cze 18, 2010 22:15 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Saszka, czy Twoja Duża bije Ci brawa za kupala? No bo wiesz, tak być musi. Widzę, zabawka najlepsza na Świecie :mrgreen: Miś
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Pt cze 18, 2010 22:16 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Jak mam chandrę to zaglądam sobie do Was i jakoś tak od razu cieplej w serduszku się robi :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

żeby nie było - wątek śledzę cały czas - nie tylko jak jest mi smutno :lol:
Obrazek

aksara

Od: Nie paź 04, 2009 11:27

Post » Pt cze 18, 2010 22:21 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Obrazek

Ale wzruszające to zdjęcie...on był kiedyś pięknym kocurkiem. Kiedyś...kiedy miał pewnie jeszcze swój dom i kiedy był jeszcze zdrowy.

Ale jeszcze będzie łabądkiem, to widać :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pt cze 18, 2010 22:40 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

zorba pisze:Saszka, czy Twoja Duża bije Ci brawa za kupala? No bo wiesz, tak być musi. Widzę, zabawka najlepsza na Świecie :mrgreen: Miś

Nie bije mi braw,bo się boję hałasów.
A o tym aniele...hmmm...mam inne zdanie,czy Wy wiecie co ona dzisiaj chciała mi zrobić???jak zobaczyła co jej zostawiłem w kuwecie,chciała mi dac jakiegoś śmiesznego buziaka w czółko!no sami pomyslcie!żeby dorosłego,statecznego kota traktować w ten sposób!dzisiaj mi się udało,uciekłem,ale jak będzie jeszcze próbować,to nie wiem czy się nie rozmyśle z tym kupalami...
masakra jakaś z tą kobieta!
Sasza
Legnica

Post » Pt cze 18, 2010 23:11 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Legnica pisze:
zorba pisze:Saszka, czy Twoja Duża bije Ci brawa za kupala? No bo wiesz, tak być musi. Widzę, zabawka najlepsza na Świecie :mrgreen: Miś

Nie bije mi braw,bo się boję hałasów.
A o tym aniele...hmmm...mam inne zdanie,czy Wy wiecie co ona dzisiaj chciała mi zrobić???jak zobaczyła co jej zostawiłem w kuwecie,chciała mi dac jakiegoś śmiesznego buziaka w czółko!no sami pomyslcie!żeby dorosłego,statecznego kota traktować w ten sposób!dzisiaj mi się udało,uciekłem,ale jak będzie jeszcze próbować,to nie wiem czy się nie rozmyśle z tym kupalami...
masakra jakaś z tą kobieta!
Sasza

Cudny Sasza, cudna Wiesia :1luvu:
Jak tylko wpadam do domku, zaraz zaglądam! :1luvu: Dzis wróciłam z roboty dopiero teraz.

Edi100

Od: Pon lis 07, 2005 16:20

Post » Pt cze 18, 2010 23:24 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Ja już odpadam, ale czekam jutro na nowe wieści o kupalku :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt cze 18, 2010 23:38 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

To juz nie ten kot co na początku :D , a co będzie za kilka tygodni :!: Kiedyś było z niego pewnie cudne duże kocisko i taki będzie :ok: :ok:

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Pt cze 18, 2010 23:53 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Saszko bo z tymi babami to tak już jest :roll: Nic tylko by się całowały :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

[poprzednia][następna]