Diana27 pisze:dziewczyny, ale jakbym miala lapac to bym potrzebowala transporter bo ten moj dla moich kotkow jest z takiego materialu i nie wiem jakbym miala taki wyczyscic pozniej domestosem lol
Czy możesz podjechać do mnie do pracy po transporter?
Moderator: Estraven
Diana27 pisze:dziewczyny, ale jakbym miala lapac to bym potrzebowala transporter bo ten moj dla moich kotkow jest z takiego materialu i nie wiem jakbym miala taki wyczyscic pozniej domestosem lol
Diana27 pisze:pewnie, ale to bym byla cos ok 12- 13?nie ma problemu?
jerzykowka pisze:Diana27 pisze:pewnie, ale to bym byla cos ok 12- 13?nie ma problemu?
Super, będę czekała

Lidka pisze:Jak na moje oko te oczka nadają się do leczenia a nie do usuwania. Zadne oko z tych widocznych na zdjęciu nie wyglada na takie, żeby trzeba było usuwać. Przypilnujcie tego koniecznie.
Oczka Kubusia wyglądały koszmarnie, oczy Duski też. Duśce trzeba było tylko usunać oko, naktórym owrzodzenie wygladało jak zasuszony rodzynek. Drugie oko wyleczyło się.
Warto powalczyć, bo to będzie na całe ich życie.
Wczoraj rozmawiałam z nią na ten temat - pomoże na pewno, tak jak wcześniej zadeklarowała 

.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości