Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kwiatkowa pisze:No trochę te LUbelskie trzeba podnieść. Bazyl domu wypatruje!
pixie65 pisze:Ponieważ na wyraźnie artykułowane żądanie napełnienia miski Tymczasowa Pancia nie zareagowała - Bazyl spoufalił się z jej łydką.
Ale DT jest znakomicie wyedukowany w kwestiach wychowawczych i po dzisiejszej rozmowie nie mam wątpliwości, że Bazylek do nowego domku pójdzie jako doskonale ułożony Grzeczny Kotek
Anda pisze:pixie65 pisze:Ponieważ na wyraźnie artykułowane żądanie napełnienia miski Tymczasowa Pancia nie zareagowała - Bazyl spoufalił się z jej łydką.
Ale DT jest znakomicie wyedukowany w kwestiach wychowawczych i po dzisiejszej rozmowie nie mam wątpliwości, że Bazylek do nowego domku pójdzie jako doskonale ułożony Grzeczny Kotek
Oby, oby, bo wygląd ma diaboliczny. Jakby jeszcze charakterek miał taki, to
pixie65 pisze:No i DT zameldował, że Bazyl karci za opieszałość w serwowaniu posiłku.
Ponieważ na wyraźnie artykułowane żądanie napełnienia miski Tymczasowa Pancia nie zareagowała - Bazyl spoufalił się z jej łydką.
Amika6 pisze:Hej Cioteczki, jak któraś planuje robić olejek na rany to właśnie kwitnie dziurawiec![]()
Tu przepis dla przypomnienia: viewtopic.php?f=13&t=99701&p=4904692&hilit=Andzelika#p4904692
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości