Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Magija pisze:Inga u nas jak były Zbyrki to niestety, chcąc czy nie chcąc kapałam je w misce z ciepłą wodą a potem suszarka, a potem na poduszkę elektryczną, po prostu one się tak świniły, że inaczej byłyby zlepkiem śniadanio-obiado-kolacji
Georg-inia pisze: gosiaa, ale boskiemnie się marzy taka malutka świnka do trzymania w domu...
jerzykowka pisze:Świnka, powiadasz... Jeśli nie musi być tak śliczna jak te, które wkleiła Gosia, to da się zrobićW pobliskim przytulisku wietnamska czeka na adopcję
Magija pisze:jerzykowka pisze:Świnka, powiadasz... Jeśli nie musi być tak śliczna jak te, które wkleiła Gosia, to da się zrobićW pobliskim przytulisku wietnamska czeka na adopcję
no co Ty pokazuj!
Georg-inia pisze:Magija pisze:jerzykowka pisze:Świnka, powiadasz... Jeśli nie musi być tak śliczna jak te, które wkleiła Gosia, to da się zrobićW pobliskim przytulisku wietnamska czeka na adopcję
no co Ty pokazuj!
właśnie, daj pokazać!
magdaradek pisze:wietnamska zwisłobrzucha? to bardzo mondre som świnki
Magija pisze:a ona się psów boi?
bo moze ja bym miała dom, dla niej
gosiaa pisze:Może Magda ma dom dla niej u Ingi, i nawet wiem dlaczego o psy pytała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości