Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 17, 2010 11:03 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Dorota Wojciechowska pisze:
Kasia_M pisze:Ja mogłabym jutro podskoczyć po tę klatkę, bo będę u rodziców w okolicach Stroszka w Bytomiu. Gdzieś tak późnym podpołudniem. Ale dopiero w piątek albo w sobotę będę w Sosnowcu. Jeśli się oczywiście nie spieszy :) Mam tylko jedno pytanie - jak duża jest ta klatka, tzn. czy zmieści mi się w seicento :?: Jeśli da radę to proszę o przesłanie na pw adresu oraz kontaktu do osoby od której można ją odebrać.

P.S. Pozdrowienia dla wszystkich od mojej kochanej Almy (Luziy) - minęło już ponad 10 miesięcy od czasu adopcji z Kociej Chatki :D

Obrazek

Ależ śliczna Alma.
Kasia a może kocia imprezka :?: i pozytywne kocie zkręcenie :kotek:

Dzięki za zaproszenie ale ja raczej z tych podczytujących, a nie udzielająych się :oops:
Obrazek Obrazek

Kasia_M

Od: Pon sie 10, 2009 11:54

Post » Czw cze 17, 2010 11:07 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Mara S pisze:Nie wiem jak wygląda sytuacja z członkami ale jeśli nadal przydałaby się jakaś osoba jako "rezerwowy członek" to możecie mnie dopisać ;p.

Mara to w takim razie zapraszamy na naszą kocią imprezę 26.06. tam oprócz imprezowania założenie naszego Stowarzyszenia to bedzie 1 punkt imprezy :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw cze 17, 2010 11:25 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

No dzięki wielkie Teresa ale nawet nie mam pojęcia gdzie to jest i jak tam trafić a nie znam też zbytnio większości z Was więc nawet nie mam się z kim zabrać :( Poza tym nie wiem jeszcze co będę robić w przyszłym tygodniu ale w takim razie wezmę tą imprezę pod uwagę :ok: A poza tym o której to się kończy?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Czw cze 17, 2010 11:40 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Mara S pisze:No dzięki wielkie Teresa ale nawet nie mam pojęcia gdzie to jest i jak tam trafić a nie znam też zbytnio większości z Was więc nawet nie mam się z kim zabrać :( Poza tym nie wiem jeszcze co będę robić w przyszłym tygodniu ale w takim razie wezmę tą imprezę pod uwagę :ok: A poza tym o której to się kończy?

E no spokojnie dotarcie jakoś się zorganizuje :) impreza zaczyna się ok 17 a skończy kiedy wyjdzie ostatni imprezowicz :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw cze 17, 2010 12:51 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

terenia1 pisze:E no spokojnie dotarcie jakoś się zorganizuje :) impreza zaczyna się ok 17 a skończy kiedy wyjdzie ostatni imprezowicz :D

Czyli bal do białego rana :ryk:
MIKUŚ

Post » Czw cze 17, 2010 14:04 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Mara S pisze:No dzięki wielkie Teresa ale nawet nie mam pojęcia gdzie to jest i jak tam trafić a nie znam też zbytnio większości z Was więc nawet nie mam się z kim zabrać :( Poza tym nie wiem jeszcze co będę robić w przyszłym tygodniu ale w takim razie wezmę tą imprezę pod uwagę :ok: A poza tym o której to się kończy?

tez nie znam wiekszosci tylko terenie,Dorotke i przelotem poznałam Basię :?:
ale wlasnie chce poznac :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Czw cze 17, 2010 14:35 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

MartynaP pisze:

No też mi się widzi, że to świetna okazja by poznać kolejne osoby :piwa:

Mara S

Post » Czw cze 17, 2010 15:47 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Hej hej ludziska zapraszam na bazarek :kotek: :kotek: :kotek: oj bo kaska pusta
viewtopic.php?f=20&t=112863&p=6094543#p6094543
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw cze 17, 2010 17:01 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Mara S pisze:
MartynaP pisze:

tak samo mam ja :)
nic się nie martw na miejscu się poznamy
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw cze 17, 2010 22:35 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Mara S pisze:
MartynaP pisze:

A ja osobiście znam tylko Terenię :kotek: a na imprezę jestem bardzo chętna- chociaż zostać mogę tylko trochę z niezależnych ode mnie przyczyn, to nie przepuszczę możliwości poznania tylu osób z forum - a poza tym będę miała dla Was PAPIERY !!! założycielskie .

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pt cze 18, 2010 6:59 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

witam się piątkowo :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt cze 18, 2010 7:01 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

A ja witam porannie i słonecznie :D

Wczoraj niestety wieczorem nie miałam w domu neta więc piszę dopiero dzisiaj.
Wczoraj Tania miała robioną morfologię i w/g Pana weterynarza wyszła całkiem dobrze.
Biedaczka strasznie była zestresowana całą tą sytuacją :(

Troszkę informacyjnie:

Na kociarni na samej górze sterty leży transporterek (granatowy) w którym przewiozłam Tanię do weta. W pośpiechu po przyjeździe położyłam go u góry ale nie wyjęłam z niego sweterka na którym leżała kotka. Nie jest zapaskudzony ale nie wiem czy w trosce o inne kotki nie trzeba go wyrzucić :roll: (nie znam się).

Kropeczka zostawiłam Ci klucze przypięte na tablicy korkowej :wink:

Tereniu, zostawiłam Ci kaskę przypiętą do tablicy korkowej :)
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Pt cze 18, 2010 7:04 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Osobiście znam hidi (której nie będzie :?: ), mar-tikę i Dorotę Wojciechowską - dlatego chcę być, żeby poznać więcej osób i może umówić się z Mikuś na sterylkę :D
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt cze 18, 2010 7:28 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Nie wiecie gdzie najtaniej można zutylizować kota??

Wczoraj jakiś sukinsyn potrącił wolnożyjącego kota pod moim blokiem :cry: . Co gorsza, wcześniej byłam na piwie i nie mogłam pojechać z nim do weta ale na szczęście z nieba spadli jacyś dobrzy ludzie, którzy nas zawieźli jak najbliżej, czyli na Zamkową. Wet ku mojemu zdziwieniu uznał, że kot ma 70-80% szans na przeżycie, dał leki (ale na kroplówkę już nie miał czasu bo przecież jest czynne tylko do 20 a już było po :/). Z 2h później kotek zmarł w mojej łazience a teraz jest w piwnicy i po pracy będę musiała coś z nim zrobić...

Mara S

Post » Pt cze 18, 2010 8:00 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Mara S pisze:Nie wiecie gdzie najtaniej można zutylizować kota??

Już wiesz :) Bardzo to przykre że codziennie giną koty pod kołami samochodów, a najgorsze jest to że niektórzy nie zrwacają na to uwagi i mówią.."niech zdycha"......szlag by ich trafił :evil:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]