Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 17, 2010 18:44 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Zaznaczam się . Podczytuje od dłuższego czasu i trzymam kciuki z Saszkę :ok:
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Czw cze 17, 2010 18:50 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Śliczne zdjęcia :1luvu: Tylko on jeszcze straszna chudzina :( te cieniutkie łapki, szczurzy ogonek :lol: Wiesiu, wiesz ile on waży?

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Czw cze 17, 2010 20:07 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Zdjęcia cuuudowne, piękne :1luvu: Tylko czemu to kichanie wróciło:(

Edi100

Od: Pon lis 07, 2005 16:20

Post » Czw cze 17, 2010 20:38 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Marudka pisze:Śliczne zdjęcia :1luvu: Tylko on jeszcze straszna chudzina :( te cieniutkie łapki, szczurzy ogonek :lol: Wiesiu, wiesz ile on waży?

Noooo :( taki szkieletorek jeszcze z niego i te rdzawe plamy,łapeczki,boczki i grzbiet już niby domyte,ale nadal widać sporo przebarwień na futerku.
Nie ważyłam go.Pięknie je,pije,załatwia się co dzień,więc po prostu zapomniałam :oops:
Legnica

Post » Czw cze 17, 2010 20:39 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

serum pisze:Zaznaczam się . Podczytuje od dłuższego czasu i trzymam kciuki z Saszkę :ok:

Cieszę się że zaglądasz do Saszy :wink:
Legnica

Post » Czw cze 17, 2010 20:43 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Dzisiaj mocno siorbie noskiem,kicha tak jak wczoraj,czyli trochę bardzo,za to kupal przepiękny dziś był w kuwecie.Wzorcowy,zero biegunkowej konsystencji,żadnego tłustegonienaturalnego wyglądu.Po prostu piękny.
Nie sfotografowałam dziś kuwety,tylko ze strachu przed posądzeniem mnie o przesadną radość 8) Ale oko nacieszyła i nachwaliłam Saszkę za wszystkie czasy :oops: 8)
Legnica

Post » Czw cze 17, 2010 20:46 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

:ok: za piękną qoopkę :lol:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw cze 17, 2010 22:02 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Forumowe Cioteczki bardzo cieszą się z idealnych kupek :P A że futerko upaprane no to co? Już widać to szczęscie w oczkach wiesz.
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Czw cze 17, 2010 22:24 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Nie,nie widzę.
Zmieniło mu się spojrzenie?
Podobno,kiedy kot,zaczyna się dobrze czuć w nowym miejscu,to spojrzenie mu się zmienia-oczy znaczy się.
Mnie sie wydaje że on wciąż się boi.Chyba juz zawsze będę go widziała jako przestraszonego,wychudzonego kocurka,nawet gdyby ważył 8 kg :lol:
Legnica

Post » Czw cze 17, 2010 22:55 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

wspaniały Saszka miał chłop szczęście że się u Ciebie znalazł... fotostory rewelacyjne.... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Pt cze 18, 2010 5:48 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Oczka mu się błyszczą. A sądzisz, że on nie jest teraz szczęśliwy?
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Pt cze 18, 2010 7:23 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Zaglądam,zaglądam ,bo mnie jego historia poruszyła :? a jak wczoraj oglądałam fotki to mi się łezka w oku zakręciła ,ze szczęścia Saszy i radości ze już po maleńku nabiera zaufania do człowieka .Cieszę się że na starość znalazł przystań w której nie musi już walczyć o jedzenie i spokój tylko o zdrówko i życie co by było jak najdłuższe :ok:
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Pt cze 18, 2010 8:50 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

zorba pisze:Oczka mu się błyszczą. A sądzisz, że on nie jest teraz szczęśliwy?

Nie wiem.Gdyby nie bywałtaki przestraszony,gdyby miał w sobie choć trochę tej kociej bezczelności i tupetu :wink: gdyby choć raz czegoś zażądał:miauczeniem,drapaniem w klatkę.
A on wciąż jest taki pokornie grzeczny,nawet kiedy sprzątam mu w klatce i drzwiczki sa otwarte,grzecznie siedzi w kąciku i obserwuje,odsuwa się robi mi miejsce żebym umyła podłogę,muszę go zawołać-zaprosić do wyjścia,zachowuje się tak,jakby nie chciał przeszkadzać,jakby nie chciał sprawiać mi swoją osobą problemu.Jest grzeczny,cichutki.
Chyba cieszy się że jest w mieszkaniu,z dachu nad głową,ścian w okół i pełnej michy.Ani razu nie wskoczył na parapet,nie zauważyłam aby szukał możliwości wyjścia,oglądał się na okna,czy kombinował coś ,co by sugerowało ze chciałby wyjść na zewnątrz.
Może i jest szczęsliwy,tylko na razie tak ostrożnie,pamięta gdzie był ,co przeżywał i nie jest pewny,czy to się skończyło,czy któregoś dnia znów nie wróci.Nie wie jeszcze że jest u siebie,że stąd kotów na ulicę się nie wyrzuca.
Legnica

Post » Pt cze 18, 2010 9:36 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Legnica pisze:...Nie wie jeszcze że jest u siebie,że stąd kotów na ulicę się nie wyrzuca.

Sasza trafił najlepiej jak mógł ... aż mnie za gardło ścisnęło jak przeczytałam ten wpis :1luvu:
Anioł z Ciebie Wiesiu, Anioł z sercem na dłoni Obrazek

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

[poprzednia][następna]