Szelmaa, pozowol ze zwroce Ci na cos uwage

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Estraven pisze:Szelmaa pisze:ale w ABC są takie "inne" linki.. poza tym ten watek - który powstał głównie z powodu ukazania się takiego artykułu - zawiera niewiele informacji.. ten do "Poliyki" można ewentualnie//
Ale jest w nim ich trochę, zawiera też link to tekstu medycznego (jak i do tekstu z Polityki, chociaż ten nie będzie chyba wiecznie dostępny w sieci). Poprawiłem już zresztą.
Szelmaa pisze:Beata pisze:znalazlam wiecej ale nie posiadam jeszcze sztuki kopiowania kilku adresow na raz![]()
I bez obrazy Szelmaa, ale Ty tez sie rzucasz
rzucam się, bo mi już nerwy puszczają.. i chyba rzeczywiście dam sobie spokój.
Persona non grata zawsze będzie pod lupą. MOże się ujawnię pod innymi nickiem
ale nie sądzę.
Anja pisze:Padme, jasne![]()
Szelmaa, pozowol ze zwroce Ci na cos uwage. Naprawde warto korzystac na biezaco z wyszukiwarki forumowej, ktora dotychczas swietnie nam sluzyla kiedy nie bylo ABC. Tym bardziej, ze sadze, ze w ABC nigdy nie znajdzie sie calosc tych informacji na rozne tematy, ktore pojawily sie dotychczas na Forum.
Padme pisze:Ech, dajcie dziewczynie trochę poreformować, co? Przecież nikomu krzywdy nie robina razie... a dobrych chęci starczyłoby jej na czteropasmówkę do piekła z obwodnicą wokół czyśćca i nieba...
Nauczy się wszystkiego z czasem
Szelmaa pisze: Anja to wruć Toksokaroza. Oprócz moich dwóch wątków ukażą się inne 4, w których jest raczej niewiele na ten temat.. Oprócz encyklopedycznego opisu nie ma takie "ludzkiej" informacji skąd-kiedy-dlaczego-jakim cudem.
Sigrid pisze:A widzieliście "arcymądre" komentarze?"Psy i koty są dobre, tylko długo się gotują"
"Wybić wszystkie bezdomne psy i koty"
Szelmaa pisze:Anja pisze: Rany, przestan sie odgrazac po raz kolejny. Masz takie dziwne zachowania, ze jak cos nie idzie po Twoje mysli to sie zaczynasz zegnac, albo sugerujesz ze jestes przesladowana. Przyzwyczaj sie do mysli, ze tutaj nie kazdy lubi kazdego, wiec nie jestes jakims wyjatkiem, mnie to rowniez dotyczy....
nie odgrażam się, tylko po co mam stawiać jakieś problemy, skoro sama jestem problemem? to nie w moim stylu..
A czy jestem wyjątkiem czy nie.. (). Cóż, są tu tacy, z którymi mi się bardzo dobrze rozmawia.
Szelmaa pisze: nie odgrażam się, tylko po co mam stawiać jakieś problemy, skoro sama jestem problemem? to nie w moim stylu..
A czy jestem wyjątkiem czy nie.. (). Cóż, są tu tacy, z którymi mi się bardzo dobrze rozmawia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Silverblue i 111 gości