Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Doczekał się domu :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 17, 2010 8:04 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

no patrz, a mnie obudziło twoje wejście do kuchni, a nie Sylwusiowe gimnastyki :ryk:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw cze 17, 2010 8:07 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

Przy takiej rozrubie to było wejście smoka, trzeba było sprawdzić co za choolera tam rozrabia. I tak należy się cieszyć, że nie przywlekł klapy do pokoju i nie zaczął się bawić :P
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Czw cze 17, 2010 8:11 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

wtedy pewnie obudziłby mnie sąsiad z dołu dobijający się do naszych drzwi :P

WarKotka

Post » Czw cze 17, 2010 8:13 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

To napewno i wtedy można by mu wygarnąć, że budzi ludzi i koty po nocach :P
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Czw cze 17, 2010 8:34 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

Satyr77 pisze:Łobuz to łobuz i tego nic nie zmieni. Dziś w nocy kolega Sylwester rozmontował okap, ale nie dość żę go rozmontował tu jeszcze klapę ciągał po całej kuchni. Jak wszedłem to z zadowoloną miną wskoczył na szafki. Darowałem chłopakowi tą rozrubę o 3, nawet na niego nie nakrzyczałem zemszczę się przy zastrzyku :mrgreen:

Że co :strach: :strach: :strach: nie no nie wierzę, na pewno ktoś musiał mu w tym pomóc :strach: :strach: :strach:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw cze 17, 2010 8:36 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

one wskakują po okapie na górne szafki. Jak tak kilka razy się przelecą w te i na zad, to luzuje się mocowanie blachy od spodu i w pewnym momencie ta blacha po prostu spada ale fakt, że najczęściej tak się dzieje, jak Szeryfek po okapie skacze :P

WarKotka

Post » Czw cze 17, 2010 8:39 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

Ratunku, co się u Was wyprawia :strach: A potem wszystko się zwala na niewinnego Sylwusia :smiech3:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw cze 17, 2010 8:41 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

kiche_wilczyca pisze:one wskakują po okapie na górne szafki. Jak tak kilka razy się przelecą w te i na zad, to luzuje się mocowanie blachy od spodu i w pewnym momencie ta blacha po prostu spada ale fakt, że najczęściej tak się dzieje, jak Szeryfek po okapie skacze :P

Najczęściej pewnie o 3 w nocy :strach: jak nic Was sąsiedzi wymeldują :strach: :wink:
Ostatnio edytowano Czw cze 17, 2010 8:42 przez gosiaa, łącznie edytowano 1 raz

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw cze 17, 2010 8:42 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

Ja też jakoś nie wierzę, żeby to taki śliczny i kochany kotek sam mógł zrobić :ryk:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Czw cze 17, 2010 8:48 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

tamiss, chcesz, to bardzo chętnie Ci go wydamy :D Tylko z góry ostrzegam - zwrotów nie przyjmujemy :mrgreen:

WarKotka

Post » Czw cze 17, 2010 9:08 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

Wierzcie mi, że gdybym tylko mogła to chętnie wzięłabym...

Przynajmniej do pracy się nie spóźnicie :ryk:

tamiss

Post » Czw cze 17, 2010 9:15 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

tamiss pisze:Przynajmniej do pracy się nie spóźnicie :ryk:

sąsiedzi też :mrgreen:

WarKotka

Post » Czw cze 17, 2010 9:21 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

W zasadzie to by mi się taki Sylwek przydał...
Sąsiad mój to wielbiciel domowych remoncików. Podejrzewam,że w domu już nie ma nic co by nie było przerobione i remontowane.... Szczególnie lubi w sobotę, zaczyna o 8 rano... Albo w tygodniu, tak koło 20...
Raz tylko się TŻ zdenerwował jak zaczął wiercić o 12.30 w nocy i szczotką w sufit stukał...
Jedyny plus tego wszystkiego, że TŻ chodzenia na zakupy nie lubi, a jak w sobotę zaczyna się wiercenie od rana to od razu idziemy :ryk:

tamiss

Post » Czw cze 17, 2010 9:26 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

tamiss pisze:W zasadzie to by mi się taki Sylwek przydał...
Sąsiad mój to wielbiciel domowych remoncików. Podejrzewam,że w domu już nie ma nic co by nie było przerobione i remontowane.... Szczególnie lubi w sobotę, zaczyna o 8 rano... Albo w tygodniu, tak koło 20...
Raz tylko się TŻ zdenerwował jak zaczął wiercić o 12.30 w nocy i szczotką w sufit stukał...
Jedyny plus tego wszystkiego, że TŻ chodzenia na zakupy nie lubi, a jak w sobotę zaczyna się wiercenie od rana to od razu idziemy :ryk:

To i tak Twój TŻ jest łagodny, sąsiad jak usłyszy, że kot z szafki zeskakuje, to fatyguje się na górę, ostatnio nawet żonę ze sobą przytargał, jakby miało to pomóc nie wiem w czym :P

WarKotka

Post » Czw cze 17, 2010 9:30 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

kiche_wilczyca pisze:
tamiss pisze:W zasadzie to by mi się taki Sylwek przydał...

To i tak Twój TŻ jest łagodny, sąsiad jak usłyszy, że kot z szafki zeskakuje, to fatyguje się na górę, ostatnio nawet żonę ze sobą przytargał, jakby miało to pomóc nie wiem w czym :P

Zaspany był :ryk:

tamiss

[poprzednia][następna]