Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkaa pisze:anulka111 pisze:stado rolek antysiersciowych z praktikera.....polecam bo maja db klej na dlugo starczaja i maja wklady wymienne![]()
![]()
to najlepsze rolki jakie dotad mialam/z Ikei sa beznadziejne:(((( za slaby klej
![]()
o muszę się do praktikera w takim razie przejechać, ikeowe rolki mi się rozwaliły
Klapki drogie ale byly warte tej ceny doskonale trzymaja sie nogi i ta miekkosc skory.....obled:) licze ,ze posluza tka dobrze jak te zeszloroczne:)))kalair pisze:Iriska całuje szlachetne koleżanki, i mniej szlachetne ich Duże![]()
![]()
![]()
Anulka, ależ zakupy, no no..Drogie klapeczki, ale jak skórka, to w sumie.
anulka111 pisze:ewkaa pisze:anulka111 pisze:stado rolek antysiersciowych z praktikera.....polecam bo maja db klej na dlugo starczaja i maja wklady wymienne![]()
![]()
to najlepsze rolki jakie dotad mialam/z Ikei sa beznadziejne:(((( za slaby klej
![]()
o muszę się do praktikera w takim razie przejechać, ikeowe rolki mi się rozwaliły
Ikeowe rolki sa kiepskiej jakosci te z praktikera lepsze i od razu wez sobie od nich takie 5m wklady zapasowe .....sa bardzo wygodne w uzyciu))
Chciałam powiedzieć, że w ubiegłym roku dostałam zapas rolek z Ikei i doskonale mi służą
Buniu o dziwo w tej kwiaciarni co mi zalezalo ,to nie mieli ,ale trafilam na kwiaciarnie w Zabrzu ,gdzie babka sciaga dla kociarzy papirusy od kogos jak sa....no to zgarnelam.....moje koty gryza je zapamietale...jeden mam nietypowy i dwa te zwykle co kochaja ......i przestalam sie bac ze nie beda mialy co podjadac...mzoe teraz ten na oknie sie odkłuje-placilam 15zl za calkiem przyzwoita wielkosc;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości