"Opadające" czubki uszu??? miał ktoś coś takiego?

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro cze 16, 2010 14:13 "Opadające" czubki uszu??? miał ktoś coś takiego?

hej, mam do Was pytanie moze ktoś miał z czymś takim do czynienia, bo mój wet nie wie o co chodzi.
Mojej kocince "opadają" czubki uszu, wygląda to jakby miała lekko klapnięte uszka :( nie wiem co może być tego przyczyną ale zaczyna mnie to martwić, bo ostatnio często się to powtarza. Trwa kilka dni i przechodzi, tzn wraca do normy.
zachowuje sie normalnie, apetyt ma wiec nie mam pojecia co może być tego przyczyną.
jako, że stwerdzono u niej ziarniniaka jest na sterydzie czy to moze być przyczyną? wet to wyklucza....
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Śro cze 16, 2010 14:35 Re: "Opadające" czubki uszu??? miał ktoś coś takiego?

Napisz do dziewczyny o nicku lutra. Jej tymczaska miała taki sam objaw, ale niestety nie pamiętam, czy doszli do tego, dlaczego tak się działo.
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Śro cze 16, 2010 14:37 Re: "Opadające" czubki uszu??? miał ktoś coś takiego?

Tu jest wątek lutry na ten temat : viewtopic.php?f=1&t=112032
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Śro cze 16, 2010 14:47 Re: "Opadające" czubki uszu??? miał ktoś coś takiego?

dzięki.
napiszę do Lutry :)
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16