Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 16, 2010 13:01 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

Z WRAŻENIA WSZYSTKO ZNIKŁO :twisted: do lekarza ,rany ,przecież ja niedawno byłam ,się fociłam ,starczy ,teraz lecę z maluszkami powodziakami .
martwi mi MR . oczko :cry:

sasza ,byli obfocili ,mnie też ,a ja nie do adopcji :evil: wstyd mi okropne ,jak można takiego ryja pokazać :oops: a to był warunek :evil:
mam traumę :oops:

zostawili wizytówkę że jak by co ,to dzwonić ,przyjadą .

ale mi teraz wstyd :?
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro cze 16, 2010 13:05 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

dorcia44 pisze:sasza ,byli obfocili ,mnie też ,a ja nie do adopcji :evil:

Ale czego nie - jakby się super domek znalazł? :mrgreen:

To jak znikło to może użarło Cię coś :roll:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro cze 16, 2010 13:54 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

rude piękne, to on czy ona? rudego mi brakuje do zestawu... szkoda że narazie nici w kolejnego kota.
dziewczyny, ja z prywatą: http://www.dogomania.pl/threads/187232- ... %9Bcicieli.
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Śro cze 16, 2010 14:15 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

a czego traume od razu?? 8) fajna kobiałka jestes, nie ma sie co traumić
nie wiem kochana, co to z tego bedzie, bo ja mialam obiecaną notke - zdjecie, opis kota, kontakt. a tu sie jakis wiekszy artykul kroi, widze:)

dobrze, ze polpasiec sam Ci przeszdl :)

sasza925

Od: Pon maja 31, 2010 22:06

Post » Śro cze 16, 2010 14:49 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

oczywiscie nie przeszło ,żartowałam przeca :twisted:
maluchy dostały zastrzyki ,są bardzo dzielne .
MR nowe krople do oczu ,musiałam jej kupić Difadol.
robie pranie więc muszą siedzieć w transporterku :cry:

rambo_ruda pisze:rude piękne, to on czy ona? rudego mi brakuje do zestawu... szkoda że narazie nici w kolejnego kota.
dziewczyny, ja z prywatą: http://www.dogomania.pl/threads/187232- ... %9Bcicieli.

MR to dziewczynka 8)
sasza925 pisze:a czego traume od razu?? 8) fajna kobiałka jestes, nie ma sie co traumić
nie wiem kochana, co to z tego bedzie, bo ja mialam obiecaną notke - zdjecie, opis kota, kontakt. a tu sie jakis wiekszy artykul kroi, widze:)

dobrze, ze polpasiec sam Ci przeszdl :)

jestem przerażona bom brzydka i nie fotogieniczna i jak ktoś zobaczy taki ryjec to nie będzie chciał kotecka :crying:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro cze 16, 2010 14:50 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

MR ma inicjały jak ja :twisted:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro cze 16, 2010 14:52 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

wiedziałam co wybrać ,obie jesteście laski jak się patrzy 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Śro cze 16, 2010 15:14 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

Dorciu super że juz jestes zdrowa :D a ja z bolącym zębem po wczorajszym czyszczeniu kanałów i jestem na prochach :wink: mam nadzieję że zęba uratuję, ale nockę miałam z bólu z głowy.
Przeraziła mnie tylko cena leczenia i jestem okrutnie zła :( koleżanka wczoraj leczyła zęba z 3 kanałami - 1 etap czyszczeni - w Milanówku i zapłaciła 70 zł, a ja za czyszenia 2-kanałowego zęba zapłaciłam 220 zł, jescze czeka mnie wypelnianie kanałów i plomba i już sobie wyobrażam ile ze mnie zedrą :(

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Śro cze 16, 2010 22:34 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

dorcia44 pisze:oczywiscie nie przeszło ,żartowałam przeca :twisted:

:evil: Dorciu, spójrz do tego linka: http://www.e-grzybica.eu/polpasiec.html jeśli pasują objawy i wygląda podobnie to biegiem leć do we.. yyy znaczy lekarza! Tu nie ma co czekać bo to poważna choroba! Jeszcze koty pozarażasz :twisted: :pig:
Asminka, Perełka[*], Nuna[*], Zula[*], Lila
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

moniex

Od: Pt cze 15, 2007 19:52

Post » Czw cze 17, 2010 8:41 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

witam .
moniex pisze:
dorcia44 pisze:oczywiscie nie przeszło ,żartowałam przeca :twisted:

:evil: Dorciu, spójrz do tego linka: http://www.e-grzybica.eu/polpasiec.html jeśli pasują objawy i wygląda podobnie to biegiem leć do we.. yyy znaczy lekarza! Tu nie ma co czekać bo to poważna choroba! Jeszcze koty pozarażasz :twisted: :pig:

to nie to ja już lukałam po necie .
powstają nowe ,wczoraj namierzyłam pęcherzyk ,duży większy od ziarna grochu,rozdrapałam idyjotka :oops: są pojedyńcze a nie skupisko tworzące pas krostek,są duże ,a jedno to ogromne :? mam już na plecach jedno i na brzuchu .
dzis kupie jakąś maść z antybiotykiem bo mnie boli ,piecze ,przeszkadza i roznosi się :roll:

na pw mogę przesłac jak to wygląda ale zaznaczam ochyda :?
Obrazek

dorcia44

Post » Czw cze 17, 2010 8:54 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

Dorcia idź proszę do lekarza,to może jednak być półpasiec :?
Wykwity na skórze niekoniecznie muszą wyglądać identycznie jak na zdjęciu pod linkiem.
Moja siostra miała dosłownie pięć takich pęcherzykowych krostek po jednej stronie pleców,też nie były zlane w całość :?
Mam nadzieję,że to nie to cholerstwo ale lepiej być pewnym.

novena

Od: Wto lis 28, 2006 22:42

Post » Czw cze 17, 2010 9:03 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

do lekarza!!

jak kociaki? nie zlapaly nadzerek od Mocci, mam nadzieje?

sasza925

Od: Pon maja 31, 2010 22:06

Post » Czw cze 17, 2010 9:27 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

mam po jednaj na plecach i brzuchu i 6 na dupsku prawym ,lewe wolne od syfa .
jedno jest ogromne a w koło małe ,sączące się pewnie tez to były pęcherzyki ,na ospę chorowałam .
zastanawiam się czy to nie jakiś wrzód się zrobił ,rozdrapałam ,zakaziłam skórę :? jutro chyba pójdę do weta.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw cze 17, 2010 12:16 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

Idź idź, lepiej na początku stłamsić świństwo :ok: im szybciej zacznie się to leczyć tym szybciej zejdzie :)
Asminka, Perełka[*], Nuna[*], Zula[*], Lila
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

moniex

Od: Pt cze 15, 2007 19:52

Post » Czw cze 17, 2010 16:27 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

dorcia44 pisze: jutro chyba pójdę do weta.

jednak jestem świeża na forum, nie rozumiem dlaczego do weta......może dlatego ze kolejka mniejsza?

gośka i zwierzyniec :)

Od: Sob cze 28, 2008 19:57

[poprzednia][następna]