Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Marea pisze:sabina skaza pisze:Betbet pisze:sabinka, co jest na Przymorzu w liczbie 7?
7 małych kociąt w ogródku u babci która dba o koty, okolic nie za bezpieczna i źli sąsiedzi
Jak wszedzie niebezpieczna okolica i zli sasiedzi, w Nowym Porcie w Piwnicy kociaki umieraja, nawet ogrodka nie majai nikt nad nimi nawet lzy nie uroni...
BinaDina85 pisze:Marea pisze:Skąd ja to znam ... [*]
A na sterylki pewnie się nie zgadzają bo kotów im zabraknie ...
Marea pisze:Ja tez jestem obecnie szantazowana emocjonalnie przez kilka osob, karmicieli, kazdy chcialby aby Wrozki z PKDT przjechaly i rozwiazaly problem, przy ich minimalnym wkladzie, bo przeciez fundacja to fundacja, wkurza mnie to podejscie, kazdy mysli ze fundacja funduje moje koszta..ze pieniazki z nieba nam leca i nie maja pojecia o trudzie i naszym/waszym wkłdzie własnym... musze wybierac ktorym kociakom dac szanse, bo domow tymczasowych brak, kasy brak, i te kociaki ktore zostawiam juz w wiekszosci nie zyjato straszne byc odpowiedzialnym za ich los
Matyliano pisze:Nie jesteś odpowiedzialna za ich los - jest za mało ludzi i za dużo potrzeb, jedna osoba tego nie ogarnie. Musisz iść dalej i nie poddawać się. Jak mi otruli kociaki w piwnicy też zwątpiłam w sens robienia czegokolwiek - ale "ludzie" już tacy są ... najgorszy gatunek na świecie... Trzymam kciuki - jak będziesz potrzebowała pomocy to daj znać. Ja za 2 tygodnie będę pracować tylko do 14, więc jakby coś było trzeba - dawaj znać
BinaDina85 pisze:Sabina, przepraszam najmocniej za mój tel dotyczący tego kociaka z chorymi oczkami! Zadzwoniłam bo Marlena skierowała mnie do Ciebie. Ale wcale nie miałam zamiaru dawac Ci tego kotka do domu !!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości