Moderator: Moderatorzy
kasiek252 pisze:ewik1976 pisze:Hanulka, a może wpisać w temacie, że to pocztówki z Chile? Bo cegiełka może za mało mówi? Sama nie wiem. Przepraszam że się wtrąciłamno ale pazerna jestem i chciałabym żeby koteczkom dostało się możliwie dużo wsparcia
Qrcze, jak doznam przypływu gotówki, co mi się marzy, to pierwsza się na którąś rzucę
Jak jakaś zostanie
![]()
![]()
![]()
ja tez sie na ktoras rzuce... zaraz po wyplacie (tzn.po pierwszym)
kasiek252 pisze:kasiek252 pisze:ewik1976 pisze:Hanulka, a może wpisać w temacie, że to pocztówki z Chile? Bo cegiełka może za mało mówi? Sama nie wiem. Przepraszam że się wtrąciłamno ale pazerna jestem i chciałabym żeby koteczkom dostało się możliwie dużo wsparcia
Qrcze, jak doznam przypływu gotówki, co mi się marzy, to pierwsza się na którąś rzucę
Jak jakaś zostanie
![]()
![]()
![]()
już jestem-nr 5 i 6 proszę
kasiek252 pisze:kasiek252 pisze:ewik1976 pisze:Hanulka, a może wpisać w temacie, że to pocztówki z Chile? Bo cegiełka może za mało mówi? Sama nie wiem. Przepraszam że się wtrąciłamno ale pazerna jestem i chciałabym żeby koteczkom dostało się możliwie dużo wsparcia
Jak jakaś zostanie
![]()
![]()
![]()
już jestem-nr 5 i 6 proszę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości