Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Asia_Siunia pisze:Mbati ... ty...ty...ty klucho
Agn pisze:Asia_Siunia pisze:On tak raczej nawiązując do stanu wód w naszym kraju taki jest hmm...jak topielec wzdęty![]()
Aśka![]()
Przyleci tu Zabers to Ci fszysko wytłumaczy.
zabers pisze:Agn pisze:Asia_Siunia pisze:On tak raczej nawiązując do stanu wód w naszym kraju taki jest hmm...jak topielec wzdęty![]()
Aśka![]()
Już jestem i szybciutko lepię laleczkę dla kogo trzeba
Agn pisze:Aśka![]()
Agn pisze:Żyjemy.
Za to droga powrotna przypominała nieco wędrówkę po Kafkowskim sądzie z 'Procesu'. Otóż okazało się, że z Bydgoszczy można wyjechać tylko jedną drogą do Torunia i to wcale nie była ta droga, którą przyjechałyśmy. Ja byłam gotowa odpuścić i jechać już przez ten Fordon, ale najwyraźniej Iwona była bardziej zawzięta niż ja [albo bardziej ja przerażała wizja jazdy przez most na Wiśle w Toruniu], także w końcu udało się nam trafić tam, gdzie trzeba.
zabers pisze:P.S. Tak, Asia_Siunia, jak trzeba, to i wiedźmą zostanę ( a kto wie, czy już nie jestem? Musze sprawdzić)
villemo5 pisze:zabers pisze:P.S. Tak, Asia_Siunia, jak trzeba, to i wiedźmą zostanę ( a kto wie, czy już nie jestem? Musze sprawdzić)
Czyzby dwie owieczki z mojego stadka Czarownic gdzieś błądziły i nie mogły do domciu (czyli do PAKTU) trafić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 100 gości