kalair pisze:
Ale piękne różyczki
Hey Heloo Bożenak
Moderator: Estraven
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:WITAJCIE KOCIAMBERKI KOCHANE WSZYSTKIE
Witaj, Kociambinko
PIK

kociczka39 pisze:Słuchajcie Słonka,może ktoś z Was,albo Waszych bliskich chciałby się zająć kociakiem z tego wątku
viewtopic.php?f=1&t=112671&start=0
Biedaczysko trafiło do schronu po tym jak jego Pani trafiła do domu opieki i Słodziak siedzi w w szpitaliku i płacze
On taki piękny jest,że serce się kraje na jego smutną minkę.Długo się nie wytrzyma patrząc na niego
Jak ktoś nie może wziąć Słodziaka,to w miarę możliwości i czasu podrzucajcie wątek,żeby go ktoś zauważył,bo żal serce ściska jak on tam siedzi
kociczka39 pisze:Kociara82 pisze:aha, no coz... rozumiem ja, tez bym nie chciala, choc wiem, ze sobie kocio poradzi w takiej sytuacji... Ale moze kiedys, jak pomysli dluzej nad tym i przemysli sprawe...![]()
Mysia mialaby z kim przez balkon pomiauczec
No zobaczymy,na razie dałam spokój tematowi.Ale jak wyremontują nam blok to kiedyś jeszcze wspomnę.
Ostatnio jak u rodziny w sobotę byliśmy to mamę Myszy wytarmosiłam że hej,taka pieszczocha z niej jest że hej.Jak mi się na rękach uwaliła to koniec
kociczka39 pisze:Haker1 pisze:Biedny ten Bubu, jak pomyśle co ja bym bez mojej Duże zrobił![]()
Komu bym ołówki z biurka kradł, ach ciężko.
Haker zmartwiony
Mi też go szkoda,mmmrrraaauuu.Wczoraj widziałam jak Duża mu wątek zakładała to płakała.Wskoczyłam na biurko i jej obcieruchy zrobiłam,potem jej przeszło,mmmrrraaauuu
Ja wiem,że bez moich Dużych bym zginęła,mmmrrraaauuu,komu bym swoją ukochaną zabawkę bym w pysiu do nogi przynosiła,mmmrrraaauuu
Myszka załamana,mmmrrraaauuu
kalair pisze:Mysiaczku, a jak układa Ci się z Piotrusiem?
Kociara82 pisze: moje sloneczko ukochane![]()
ach, te oczy, ach ten pysio...![]()
codzien sie od nowa czlowiek zakochuje
Kociara82 pisze:
ten temat zawsze bedzie aktualny, bo zawsze sie znajda kociambry w potrzebieWidocznie sasiadka potrzebuje czasu, zeby sie sama o tym przekonac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 9 gości