Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sisay pisze:Ale szybciutko się zadomowiłPieknie
![]()
Zainteresowałyście mnie ta nową karmą, znalazłam skład...
Składniki:
Pszenica, białko kukurydziane, mączka rybna, jaja, białko ziemniaczane, ryż, sproszkowana celuloza, tłuszcz zwierzęcy, minerały, drożdże, pulpa buraczana, hydrolizowane białko drożdżowe, łuski nasion babki płesznik, witaminy, tauryna, olej słonecznikowy, ekstrakt z Yucca schidigera.
Przeciwutleniacz: BHT, BHA, galusan propylu.
- gdzie tu jest mięso ???
Georg-inia pisze:sisay pisze:Ale szybciutko się zadomowiłPieknie
![]()
Zainteresowałyście mnie ta nową karmą, znalazłam skład...
Składniki:
Pszenica, białko kukurydziane, mączka rybna, jaja, białko ziemniaczane, ryż, sproszkowana celuloza, tłuszcz zwierzęcy, minerały, drożdże, pulpa buraczana, hydrolizowane białko drożdżowe, łuski nasion babki płesznik, witaminy, tauryna, olej słonecznikowy, ekstrakt z Yucca schidigera.
no to teraz zgłupiałam
sisay pisze:Zainteresowałyście mnie ta nową karmą, znalazłam skład...
Składniki:
sisay pisze:No... nie widzisz mączki rybnej i tauryny??
sisay pisze:No jest i tłuszcz!
LaraAnn, nie gniewaj sieTaka dumna byłaś że masz nową super karmę, polecaną przez weta... a my się nabijamy
![]()
Ale to nie o to chodzi
atla pisze:większość przeciętnych ludzi cieszy się, że dobrze żywi swoje koty, bo kupuje markowego Kitekata czy Whiskasa... bo nie wiedzą zwyczajnie na co zwrócić uwagę... wiem, bo sama tak miałam...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 63 gości