Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 14, 2010 9:05 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Frycek, kot nie w porę..

Pewnie na panienki poszedł 8)
Musi wrócić :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon cze 14, 2010 9:15 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Frycek, kot nie w porę..

JoasiaS pisze:Zapraszamy, gdy znów zajrzysz w te strony :)

Dziękuję :)

Teren dojo jest perfekcyjnie niemal dobrany, każdy domek i samo dojo wykonane dokładnie, fachowo. Dachówki sprowadzone z Japonii ... Jest Dom Herbaty i Dom Odnowy Biologicznej, skąd po saunie parowej możesz wskoczyć do stawiku, bagatela o głębokości 3m. No i ta cisza ... Domki urządzone ascetycznie niemal, ale za to mają po 3 łazienki. Póki co trwają jeszcze prace budowlane, ale i tak jest już cudnie. Kilkoro rodziców spędziło tam noc z soboty na niedzielę i nawet się jednym koncepcja domu mieszkalnego po takiej nocy zmieniła. Może we wrześniu będę tam (jak będę miała jakieś mocno dodatkowe pieniądze) na obozie gimnatyki pilates. Może.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pon cze 14, 2010 15:10 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Frycek, kot nie w porę..

Pół godziny temu napisałam maila odwołującego adopcję Frycka w Krakowie.

Przed chwilą usłyszałam rozdzierające miauczenie pod oknem naszego biura...
Wrócił :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2:
Jest głodny, podrapany, brudny, znowu zasmarkany, ale (jeżeli dogada się z rezydentami) - MÓJ :mrgreen:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pon cze 14, 2010 15:23 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Mój ci on! ;-)

o zeszty :mrgreen: :1luvu:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pon cze 14, 2010 15:31 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Mój ci on! ;-)

:spin2: :ryk: :1luvu: :ok: :kotek: :lol: :mrgreen:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pon cze 14, 2010 15:35 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Frycek, kot nie w porę..

JoasiaS pisze:Pół godziny temu napisałam maila odwołującego adopcję Frycka w Krakowie.

Przed chwilą usłyszałam rozdzierające miauczenie pod oknem naszego biura...
Wrócił :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2:
Jest głodny, podrapany, brudny, znowu zasmarkany, ale (jeżeli dogada się z rezydentami) - MÓJ :mrgreen:

:mrgreen: :ok:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Pon cze 14, 2010 15:37 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Mój ci on! ;-)

:mrgreen:
Mądry kot! Kastrację jeszcze przeboleje, ale wywalczył zamianę Krakowa na kwietną łąkę :ok: :lol: .
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Pon cze 14, 2010 16:30 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Mój ci on! ;-)

mądry kotek!!! :D :D ma wyczucie chwili:)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Pon cze 14, 2010 16:31 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Mój ci on! ;-)

cffaniak
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pon cze 14, 2010 16:38 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Mój ci on! ;-)

No i ma to co chciał i Wy też :ryk: :1luvu: :lol: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon cze 14, 2010 17:59 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Mój ci on! ;-)

Wiedziałam! :1luvu:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon cze 14, 2010 18:56 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Mój ci on! ;-)

Po czułym przywitaniu (on ma taki zwyczaj, że gdy się cieszy na mój widok, zwala się na ziemię i kładzie głowę na moich stopach. Mruczy przy tym jak najęty, czym mnie totalnie rozbraja :1luvu: ), zostawiłam gagatka zamkniętego w biurze. Teraz zajrzałam, by zobaczyć jak się miewa. Zastałam go rozwalonego w fotelu :lol: . Gdy mnie zobaczył, wywalił się z radości kołami do góry :lol: . Panisko na swoim 8) .

Wygląda na to, że zrobił sobie chwilową przerwę w łajdaczeniu. Jutro posiedzi z nami. Jeżeli będzie koniecznie chciał wyjść, zaaresztuję go w domu w łazience, żeby nie przeszkadzał w pracy. Muszę go mieć pod kontrolą do godz. 18. - trzecie podejście do kastracji :twisted: .

Strasznie się cieszę , że wrócił :D . Z jednej strony boję się dokocenia, a z drugiej myślę sobie, że może Frycek właśnie znalazł się jak najbardziej w porę. W Dąbrowach nie będzie podziału na rezydentów i nowego. Cała ekipa wyląduje w nowym miejscu i może jakoś prędzej się ze sobą dogada :roll: . Mam nadzieję, że buszowanie po łące okaże się atrakcyjniejsze od dawania sobie po mordzie :roll: . Zobaczymy :)

Uciekam, ciotki. Kocur śpi jak zabity :lol:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pon cze 14, 2010 19:09 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Mój ci on! ;-)

JoasiaS pisze:Jest głodny, podrapany, brudny, znowu zasmarkany, ale (jeżeli dogada się z rezydentami) - MÓJ :mrgreen:

Trzeba przyznać, że ciężko na to zapracował :lol:

Bardzo się cieszę Joasiu, że wrócił i ostatecznie podbił Twoje serce.
Życzę Ci takich widoków z Fryckiem w roli głównej, jakie ja mam teraz z moją "adoptusią-łobuzicą":
Obrazek

JoasiaS pisze:Z jednej strony boję się dokocenia, a z drugiej myślę sobie, że może Frycek właśnie znalazł się jak najbardziej w porę. W Dąbrowach nie będzie podziału na rezydentów i nowego. Cała ekipa wyląduje w nowym miejscu i może jakoś prędzej się ze sobą dogada

Bardzo popieram tę teorię - szczególnie po moich perypetiach - i kciukam za powodzenie :ok:
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Pon cze 14, 2010 21:56 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Mój ci on! ;-)

Bardzo się cieszę :D :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto cze 15, 2010 6:54 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Mój ci on! ;-)

Czułam, że tak będzie, że go nie oddasz :mrgreen: :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

[poprzednia][następna]