nazywam się Stefek
i szukam domku dla moich braci
Olesia

i Pędzelka

Pokrótce opowiem Wam naszą historię.
Urodziliśmy się niecałe 5 tygodni temu

na tym zdjęciu jesteśmy zaraz po zabraniu nas do...domu. No właśnie bo my żyliśmy z naszą mamą w piwnicy. Fajnie tam było, niedaleko tramwaje, pociągi, psy, rampy, śmietniki. Tylko Ci ludzie co nas zabrali z tej piwnicy powiedzieli że to było podobno dla nas niebezpieczne i że prędzej czy później byśmy umarli. Straasznie się tego wystraszyłem, jak to umarli jak co dopiero się urodziliśmy!!!
Ci co nas zabrali powiedzieli że my podobno mieliśmy dom. Tzn my jeszcze byliśmy w brzuszku u mamy, ale nasza mama miała dom. Bo nasza mama pojawiła się w tej piwnicy zaraz przed naszym urodzeniem i ona chodziła od człowieka do człowieka i wchodziła im do mieszkań i prosiła żeby ją ktoś zabrał, ale nikt nie chciał

I ludzie w ogóle mówią że nasza mama jest super! Że nie zdarza się że kotka pozwalała brać obcym ludziom kociątka na ręce i żeby nie fuczała i żeby nie drapała. Ja tam nie wiem, ale wiem że wolałbym żeby fuczała i drapała jak nas pan weterynarz oglądał, pryskał czymś na pchły i wsadzał do pyszczka coś na robaki!!! NO ale na koniec powiedział że jesteśmy zdrowe chłopaki więc mu wybaczyliśmy!!
Resztę o nas powie już nasza duża, ja Stefak - Stefan - Stefano chciałem Was poznać i powiedzie że ja co prawda mam już chyba domek, ale moi bracia nie. Tak więc jeśli ktoś za jakiś czas chciałby dać dom moim braciom: Olesiowi-Kolesiowi - Oleśkowi i Pędzelkowi- Pędzlikowi to było by super.
Aha duzi mówią na nas Bejbiki albo dzieciajki :/ dziwne to bo my całkiem duzi jesteśmy!! żadne tam dzieciaki!!
Aha i zabierzcie nas szybko bo nas kurcze w klatce trzymają!! i musimy strasznie krzyczeć żeby nas wypuścili!!

A tak poważnie to Ci co nas wzięli nie mogą nas wszystkich zatrzymać
My co prawda jeszcze przez około miesiąc nigdzie nie możemy pójść, bo dopiero dwa razy dali nam takie fuj na robaki, a potem nas będą szcepic i w ogołe, ale nasi Duzi już szukają dla nas a dokładnie dla moich braci najlepszych domków!