Nic nie powiem, ale jesteś bliskoanulka111 pisze:Kicorek sa dwie opcje ,albo masz stado fotek do wklejneia,albo podebralas jedno kocie od Magdziol

Zawsze twierdziłam, że obracam się w złym towarzystwie

Moderator: Estraven
Nic nie powiem, ale jesteś bliskoanulka111 pisze:Kicorek sa dwie opcje ,albo masz stado fotek do wklejneia,albo podebralas jedno kocie od Magdziol
Kicorek pisze:Nic nie powiem, ale jesteś bliskoanulka111 pisze:Kicorek sa dwie opcje ,albo masz stado fotek do wklejneia,albo podebralas jedno kocie od Magdziol
anulka111 pisze:Kicorek sa dwie opcje ,albo masz stado fotek do wklejneia,albo podebralas jedno kocie od Magdziol
MAGDZIOL pisze:anulka111 pisze:Kicorek sa dwie opcje ,albo masz stado fotek do wklejneia,albo podebralas jedno kocie od Magdziol
O nie, nie sprawdzałam ,policzyłam wszystkie som
anulka111 pisze:Kicorek pisze:Nic nie powiem, ale jesteś bliskoanulka111 pisze:Kicorek sa dwie opcje ,albo masz stado fotek do wklejneia,albo podebralas jedno kocie od Magdziol
Kicorku daj cos na przynete
Gosiak104 pisze:MAGDZIOL pisze:anulka111 pisze:Kicorek sa dwie opcje ,albo masz stado fotek do wklejneia,albo podebralas jedno kocie od Magdziol
O nie, nie sprawdzałam ,policzyłam wszystkie som
To jak Ty tak będziesz liczyła to my się już umawiamy na następne odwiedziny. Znaczy: ja, ewkaa, ewagrz i Kocurro no i Maria (tylko nie wiem co ona na to, bo już jej kota przydzieliłyśmy) Każda z nas zabiera tego ulubionego pod pazuchą i masz już tylko jeden domek do znalezienia
Cieszysz się?
MAGDZIOL pisze:Nawet bardzowybijcie sobie to z głowy
Gosiak104 pisze:: ja, ewkaa, ewagrz i Kocurro no i Maria (tylko nie wiem co ona na to, bo już jej kota przydzieliłyśmy ) Każda z nas zabiera tego ulubionego pod pazuchą i masz już tylko jeden domek do znalezienia
Gosiak104 pisze:MAGDZIOL pisze:Nawet bardzowybijcie sobie to z głowy
No to się cieszysz czy mamy wybić to sobie z głowy? Bo jedno drugie wyklucza
MariaD pisze:Matematyka chyba nie była Twoim ulubionym przedmiotem?
Gosiak104 pisze:A Tobie Mario w udziale przypadła Twoja chrześnica Akane![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Paula05, włóczka i 525 gości