Mała rozrabia - dobry znak Wymiziaj i wyprzytulaj Gryzaka, od tradycyjnej bandy ja-TŻ-Majka Ja nadal czekam na wiadomość od dziewczyny z mojego bazarku...
Ojoooooj, Fibi na spacerze! Przecudowna :] I już prawie nie widać, że coś z oczkiem miała Ujęcia "do góry kołami" rozwalają Też będę teraz biegać z Majką na spacery, bo nasz nowy dom jest otoczony parkiem :] Smycz już mamy.
Niestety spacerki od święta Fibi większość czasu spędza bez człowieka. Brak czasu Ona tak bardzo potrzebuje towarzystwa, posiedzieć na ramionach, poprzymilać się. Tracę nadzieję, że w ogóle dom znajdzie.
Bubu, przyszło mi coś do głowy, mogę jej zrobić ogłoszenie na facebooku, tak jak Qlenka robi dla swoich zaznajomionych kotów, dałabym linki na wszelkich kocich stronach fanowskich. Mogłabym wykorzystać dostępne tutaj zdjęcia, informacje i podać fundacyjnego maila?
Ojej... Dopiszę w ogłoszeniu, a Ty najlepiej zmień temat wątku, dopisz coś w rodzaju "TDT na cito". Ja nie mogę... Będę miała długie zamieszanie z przeprowadzką i pracą, właśnie dlatego też boję się jeszcze brać drugiego "stałego" kota... Z jedną Majką przeżyjemy to lato