Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bluerat pisze:Czy ktoś mógłby zabrać maluszka na intensywne leczenie?
bluerat pisze:ps. mam zgodę szefa - mogłabym wziąć jakieś kocięta na tymczasowy tymczas do lecznicy, z założeniem że po ich zabraniu forum o nich nie zapomni i nadal będzie szukało im domków i wspomoże w leczeniu.
bluerat pisze:
Jak napisałam wcześniej - dajemy kociakom tymczasowy tymczas - żeby o nich nie zapomnieć że już są "bezpieczne" i że dalej trzeba szukać im domków (DT i DS).
Rozumiem to tak, że ja zapewniam im opiekę weterynaryjną, czyszczę oczka, leczę, odrobaczam, "oporządzam klateczkę", ale wolontariusze/osoby zainteresowane kociakami zbierają fundusze na karmę dla maluchów, krople do oczu - bo tego będzie szło najwięcej i inne potrzebne rzeczy.
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 2:46bluerat pisze:MOJE DANE :
lek.wet. Ewa Zygmunt
tel. 506 717 698
bluerat@wp.pl
nr konta : 50 1020 5558 1111 1603 8420 0174 PKO BP Inteligo
z dopiskiem "kocięta z Radlina" lub z innym dopiskiem na kogo/które koty
ROZLICZENIA
WPŁATY I DAROWIZNY
0zł
...............................................RAZEM 0zł
WYDATKI
MALEŃTASKI
42,62 Tobrex x1, Tears Naturale II x1, Unidox Solutab x1
4,87 Pyrantelum x1
18,00 Tobrex x1
47,50 Tobrex x2 , Difadol x1
32,17 tacki i puszeczki winston dla kociąt 23 szt
39,65 tacki i puszeczki dla kociąt winston 35 szt
38,80 podkłady 30 szt
dług w lecznicy do rozliczenia, zaznaczam że to bez narzutu! :[/u]
85,31 gaziki 100szt, Inmodulen, Catosal, Baycox, Metacam, Fenbendazol żel, Pro-Kolin
100,61 karma Babycat Royal canin, zapas 4kg, saszetka instant convalescence support
8,00 żwirek drewniany
Razem 417,53
EKSMITKI
23,00 puszki przed eksmisją
21,86 puszki wczoraj
46,02 podkłady 30 szt
Razem 90,88
ZOSTAŁO - :
Brakuje 508,41
DO ROZLICZENIA :
paliwo i telefon - obliczę kilometry i sprawdzę bilingi
dotychczas zrobiłam w sumie 430km - wyliczałam z mapy googla, spalam ok 5,5-6l/100km, co daje ok 100zł, końcowe podliczenie jak zawiozę maluchy do Katowic.
bluerat pisze:Wszystko zależy jak mały będzie się czuł w dzień przed transportem.
Moja opieka weterynaryjna to opieka, a nie intensywna opieka. Z 1 kociakiem nie ma tyle roboty co z 6, poza tym łatwiej upilnować ile je, jakie ma kupy.
Podkreślam kolejny raz - dałam kociętom tymczasowy tymczas - założycielka wątku nadal powinna aktywnie szukać dla nich DT i DS, no ale widzę że coś przycichła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas i 41 gości