Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bluerat pisze:Jeszcze 4 koty czekają na domy tymczasowe i stałe! Zaproponowana stajnia traktowana jest jako ostateczność, bo nikt ich tam leczył nie będzie, a radzić podobno mają sobie same.
To koty na zdjęciach zrobionych przez bacca.
Kto może im porobić ogłoszenia i wystawić na allegro?
bluerat pisze:Jeszcze 4 koty czekają na domy tymczasowe i stałe! Zaproponowana stajnia traktowana jest jako ostateczność, bo nikt ich tam leczył nie będzie, a radzić podobno mają sobie same.
Gosiara pisze:Nie wiem skąd masz takie info,że nikt ich leczyć nie będzie a radzić mają sobie same?
"Dawać i prosić się to trochę za dużo"
A ta ostateczność przyjmie inne potrzebujące koty...
zerduszko pisze:bluerat pisze:Jeszcze 4 koty czekają na domy tymczasowe i stałe! Zaproponowana stajnia traktowana jest jako ostateczność, bo nikt ich tam leczył nie będzie, a radzić podobno mają sobie same.
Mogę im zrobić kilka ogłoszeń, zresztą była tu już propozycja robienia ogłoszeń. Ja potrzebuje gotowy tekst. Ktoś chętny sklecić 3 mądre zdania? Kto będzie pilotował ich adopcję - na kogo podać kontakt?
malawaszka pisze:http://aukcja.onet.pl/item1069206901_kotki_kocieta_szukaja_domow_slask_malopolska.html możesz skorzystać z tekstu na moim allegro kotkowym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 97 gości