2- 8tygodniowe, "jak rasowe"- FOTy, prosze o allegro! Krk

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt cze 11, 2010 12:08 Re: 2- 8tygodniowe, "jak rasowe"- FOTy, prosze o allegro! Krk

Olivia- dzieki, pojecia nie mialam, ze to sie tak nazywa, pasuje dosc doslownie, co? Kocica mojej mamy, 16letnia Masza jest prawie taka sama, pochodzi z...blokowego zsypu w Krakowie. znaleziona przez jamnika jak miala ok 2,5 mies. wielysmy ja wtedy na przechowanie.... a oto ona (nadęta jak zwykle:
Obrazek

co do kotków:
wykaastrowane zostana, mam takiego veta 8) ; obecnie sa w Mielcu! więc musze po nie pojechac jak sie znajdzie dt. i tak: jedna kotka zostaje na gopsodarstwie (upre sie i wykastruje), jeden kocurek zostaje u mnie (mialam kupowac MC albo ragdolla ale...) Pozostaje szara kotka i kocurek tri do adopcji.
a wiec: Sous-soul -jestes w Poznaniu prawda? moglabys wziac je na dt bez mozliwej opcji ds, prawda?
Zuzaneczka- jestes w krakowie? moglabys wziac je obydwa na dt? sa u Ciebie jakies inne zwierzaki? a doczytalam- widze, ze wzielabys koteczke tylko, tak? a po przyjezdzie z wakacji wzielabys ja ewentualnie znowu?

Masza

Od: Pt lut 28, 2003 0:26

Post » Pt cze 11, 2010 13:52 Re: 2- 8tygodniowe, "jak rasowe"- FOTy, prosze o allegro! Krk

to jeszcze wrzuce fotki:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Masza

Post » Pt cze 11, 2010 14:34 Re: 2- 8tygodniowe, "jak rasowe"- FOTy, prosze o allegro! Krk

Ło matko, ale cuda z tych maleńtasów :1luvu:
A potencjalny "tatuś" jest niesamowity, ma takie spojrzenie że aż ciarki mi przeszły 8O
:ok: za domki
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Pt cze 11, 2010 19:03 Re: 2- 8tygodniowe, "jak rasowe"- FOTy, prosze o allegro! Krk

Masza pisze: pasuje dosc doslownie, co?

Owszem, dosłownie, bo one są takie... oszronione.
Pięknie to wygląda.
Jesli Cię to interesuje, zajrzyj tutaj: http://chakram.pl/PL/Kocieta/Mioty/MiotI.aspx
To miot kociąt brytyjskich, z których az 3 były frosted.
Fotki są z różnych okresów kocięctwa, widać, jak się zmieniły z frostków w normalnie wybarwione kociaki. Najbardziej efektownie wyglądała czekoladka, bo im ciemniejszy kolor kota, tym efektowniej szronik wygląda.
Masz szczęscie z tym maluchem, cudo Ci się trafiło :ok: Zresztą cały miocik po prostu miód :1luvu:
Obrazek

Olivia

Od: Czw mar 20, 2003 20:51

Post » Pt cze 11, 2010 20:25 Re: 2- 8tygodniowe, "jak rasowe"- FOTy, prosze o allegro! Krk

ano ciarki przechodza, wlasnie, ujelas sedno Efcia, a kocur bardzo stylowy, daje sie laskawie poglaskac, kociaki traktuje z gory, maja duzy respekt przed nim.
dziewczyny bardzo dziekuje za odzew, musze rozkminic jak zorganizowac transport, nie ukrywam, ze do Poznania troche mam problem, daleko,
moze forumowo sie uda cos dogadac :(
po kotki moglabym pojechac ale w weekend- czyli nastepny,
tymczasem zrobie jednak ogloszenia, a nuz trafi sie ktos sensowny?.. powiesze papierowe u vetow, wstawie do netu.i zaraz przeszukam forum w prawie wzoru umowy adopcyjnej [size=150][size=85]a może ktos ma pod ręką? :oops: [/size][/size]

Masza

Post » Sob cze 12, 2010 13:04 Re: 2- 8tygodniowe, "jak rasowe"- FOTy, prosze o allegro! Krk

Faktycznie cacka z maluchów, ale mnie się bardzo, bardzo mamunia podoba :1luvu:

julieta

Od: Śro kwi 28, 2010 22:55

Post » Nie cze 13, 2010 10:29 Re: 2- 8tygodniowe, "jak rasowe"- FOTy, prosze o allegro! Krk

mamusia przepiekna prawda? te oczy niebieskie...
a bryty frosty tez cudne, choc... mnie sie te kundelki bardziej podobaja :lol: choc pewnie bryty maja charakter milszy niz niejeden kundelek, co?
walczymy z kamera, moze uda sie filmiki zaladowac

Masza

Post » Nie cze 13, 2010 10:38 Re: 2- 8tygodniowe, "jak rasowe"- FOTy, prosze o allegro! Krk

O mamusiu, a ja myślałam, że niebieski z garażu to już szczyt, a tu proszę.
Takie niesamowite! :1luvu:

Te "frosted" nie wyglądają jak koty, ale jak skrzyżowanie kota z czymś.
Super!
03.07.2010 ['] Prezes. Kocham Cię.
26.11.2020 ['] Murziłka
12.05.2022 ['] Tiger
22.03.2024 ['] NW SP Dongalas Glitne DSM

Dom bez kota jest jak człowiek bez duszy... Nie ma w nim życia.

Prawdziwa miłość nie potrzebuje słów. Albo milczy. Albo MRUCZY!

wistra

Od: Nie paź 08, 2006 17:11

Post » Nie cze 13, 2010 11:07 Re: 2- 8tygodniowe, "jak rasowe"- FOTy, prosze o allegro! Krk

nawet wiem z czym: z szynszylami... 8O :lol:
jeszcze sie okaze, ze sie pomylila, i dlatego moj Stefan nie moze tego stolerowac... :?

Masza

Post » Wto cze 15, 2010 11:50 Re: 2- 8tygodniowe, "jak rasowe"- FOTy, prosze o allegro! Krk

Coś się ruszyło w kociej sprawie?
ObrazekObrazek

sous_sol

Od: Pon wrz 01, 2008 20:09

Post » Wto cze 15, 2010 13:07 Re: 2- 8tygodniowe, "jak rasowe"- FOTy, prosze o allegro! Krk

narazie nie, kocieta sa z matka, ogloszenia wydrukowane, zaczynam rozwieszac. Zuzaneczko, jesli mozesz dac dt tylko do lipca, to mysle sobie, ze moze niechby one do tego czasu byly z matka. Wstepnie mysle pojechac po nie w ostatni weekend czerwca, chyba, ze ktos z rodziny wczesniej mi je przywiezie, i .. doczekaja jakos u mnie 8O na kastracje. NIE MA jeszcze DS. Nola adoptuje inne kocie, zreszta dobrze, jest na miejscu, Rustie- bede nagabywac w przyszlym tygodniu, bo jak sie okazuje ni mom ci ja doswiadczenia w wychowywaniu kotow. Psy owszem, ale koty sa kurcze calkiem inne jakies :roll:
moj maly- (imie jakos zadne nie pasuje) jest idealnie kuwetkowy,mruczacy, wesoly, zdrowiutki (nie liczac swierzbika), wiec jestem dobrej mysli, co do temperamentow tamtych ..

Masza

Post » Wto cze 15, 2010 13:08 Re: 2- 8tygodniowe, "jak rasowe"- FOTy, prosze o allegro! Krk

a wazna rzecz- telefonicznie zapewniali, ze kocica matka umowiona na sterylke w tym tygodniu. kciuki.. nie wiem na ile to dobre dla kociat, ale trzeba kuc zelazo... i jajniki..

Masza

[poprzednia]