Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto maja 25, 2010 13:30 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

To super :D

maxima161

Od: Pon kwi 19, 2010 22:41

Post » Śro cze 09, 2010 20:00 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Efciu zdjęcie dostałam.
Ogłoszenia będą.

Gosiar piękne jest, choć widać, że Zojka nie chciała współpracować. :D
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Śro cze 09, 2010 20:38 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

mimbla64 pisze:Efciu zdjęcie dostałam.
Ogłoszenia będą.

No po prostu nie dało się. Próbowałam naprawdę. To jedno jest i tak efektem mojego czołgania się po podłodze i bezszelestnego zwracania obiektywu w jej stronę. Cieszę się, że się podoba. Jestem niezłomna i będę próbować dalej ;)

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Czw cze 10, 2010 8:43 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

gosiar pisze:
mimbla64 pisze:Efciu zdjęcie dostałam.
Ogłoszenia będą.

No po prostu nie dało się. Próbowałam naprawdę. To jedno jest i tak efektem mojego czołgania się po podłodze i bezszelestnego zwracania obiektywu w jej stronę. Cieszę się, że się podoba. Jestem niezłomna i będę próbować dalej ;)

Potwierdzam, Gosia się czołgała :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Pt cze 11, 2010 16:35 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Ewa widziałam Twoje Ogłoszenie ad Zojka :) śliczna ona jest trzymam :ok:

maxima161

Od: Pon kwi 19, 2010 22:41

Post » Pt cze 11, 2010 19:08 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Ogłoszeń dałam sporo.
Mam nadzieje, że się ludzie zgłoszą.
Wklejam zdjęcie Zojki, które zrobiła Gosiar.

Obrazek
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Pon lis 28, 2011 22:23 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Moja znajoma dużo starsza pani ma dzialke w Kajetanach i w tamtym tygodniu
mówiła , że się błąka masa oswojonych kotek, widocznie zostawionych po wakacjach.
Jest taka jedna śliczna burasia bardzo przymilna i prosząca o pieszczochy, bardzo wychudzona,
widocznie nie może sobie poradzić ze zdobyciem pożywienia.
Koty są wygłodzone. Ta pani jeszcze pracuje, ale dojeżdza co tydzień i zostawia karme.
Teren działek jest bardzo rozległy, w której częsci działek były łapanki
przez Was robione i sterylizowane kotki. Czy dużo zostało wysterylizowanych tam kotów?
Jaka tam jest sytuacja z dokarmianiem tych kotów, czy mają one szanse na przeżycie zimy.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Wto lis 29, 2011 7:55 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Ewa z Małgosią były tam dwa razy. Potem Pani się nie odezwała. Niedawno zadzwoniła z żądaniem zabrania młodych, bo "za dużo kotów się zrobiło", do tej pory nie była zainteresowana sterylkami.
Na pewno jest dużo niewysterylizowanych kotek. A na działkach wiadomo- zimą głód, do mnie przychodzi zimą dwa razy więcej kotów niż latem na jedzenie. Zapytaj na wątku Jokota, oni chyba odławiali jakieś kociaki w Kajetanach, renatab ma stamtąd tymczasy. Ja nie ogarniam do końca nawet łapanek na Mokotowie a poza Warszawą to już makabra.
AnielkaG

Post » Wto lis 29, 2011 12:31 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Anielko dzięki za odpowiedz, zapytam u nich na wątku.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Wto wrz 22, 2015 19:51 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Czy są jeszcze tutaj osoby, bywające na działkach w Kajetanach? Bardzo pilnie poszukuję kontaktu z osobą, która umożliwi mi wejście na działki przy Czarnym Lesie.

Majka13

Od: Śro cze 23, 2004 8:57

Post » Śro wrz 23, 2015 0:29 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Najprościej poprosić któregoś działkowca. Nie mamy kontaktu z karmicielami stamtąd
AnielkaG

[poprzednia]