PO POTRĄCENIU - To JUŻ ROK, wciąż leczony,potrzebne wsparcie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 01, 2010 20:44 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

slapcio pisze:Rzadko pisuje u Eustachego ale co jakiś czas zaglądam i nieodmiennie mu kibicuję.

Czy poza problemami z wypróżnianiem zdrówko u przystojniaczka w porządku?

Nie dawno miał problem o oczkami a poza tym zdaża mu sie zatzymaine moczu i musze przy kazdym przewijaniu lub chciaż 2 razy dziennie sprawdzać czy pecherz nie jest za duzy , no i profilaktycznie dostaje urosept , ale nie jest źle :wink:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro cze 02, 2010 7:43 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

mar9 pisze:buziaczki dla słodkiego krówka :1luvu: (gołego krówka :mrgreen: ) :1luvu:

pozwolę sobie siebie zacytować :mrgreen: :1luvu: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro cze 02, 2010 10:14 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

mar9 pisze:
mar9 pisze:buziaczki dla słodkiego krówka :1luvu: (gołego krówka :mrgreen: ) :1luvu:

Mar9 a może byś miała ochote mu osobiście buziaczka dać , zapraszamy :lol: Eustachy bardzo lubi gosci , szczegulnie tych którzy głaszczą i miziaja :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro cze 02, 2010 10:39 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

Justa&Zwierzaki pisze:
mar9 pisze:

Mar9 a może byś miała ochote mu osobiście buziaczka dać , zapraszamy :lol: Eustachy bardzo lubi gosci , szczegulnie tych którzy głaszczą i miziaja :twisted:

przykro mi ale dopóki mam te bóle to po pracy spieszę do domu, aby choć trochę poleżeć, ale o przekazanie buziaczków ode mnie bardzo, bardzo proszę :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw cze 03, 2010 10:13 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

Mar9 a może byś miała ochote mu osobiście buziaczka dać , zapraszamy :lol: Eustachy bardzo lubi gosci , szczegulnie tych którzy głaszczą i miziaja :twisted:[/quote]
przykro mi ale dopóki mam te bóle to po pracy spieszę do domu, aby choć trochę poleżeć, ale o przekazanie buziaczków ode mnie bardzo, bardzo proszę :1luvu:[/quote]
Kochana to prosze zdrowić , a Eustachy przekaze swą dobra energie a ja go za chwilke wycałuje przy okazji zmiany majtoli :wink:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw cze 03, 2010 10:17 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

Justa&Zwierzaki pisze:Kochana to prosze zdrowić , a Eustachy przekaze swą dobra energie a ja go za chwilke wycałuje przy okazji zmiany majtoli :wink:

:1luvu: :ok: :1luvu: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw cze 03, 2010 15:37 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

Przekazałam buziaczki Eustachemu a on mocno trzyma :ok: za Twoje zdrowie ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt cze 04, 2010 10:17 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

Justa&Zwierzaki pisze:Przekazałam buziaczki Eustachemu a on mocno trzyma :ok: za Twoje zdrowie ...

dziękuję, buziaczki dla krówka i mocne, mocne kciuki za niego, Ciebie i pozostałe Twoje zwierzaczki :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Sob cze 05, 2010 12:42 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

Obrazek
Witaj sliczniutki :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto cze 08, 2010 23:28 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

Eustachego przed chwilką musiałam poządnie wymasować i podać buskopan bo ma dość duży pęcherz i mało sika , ale mam nadzieje ze rano będzie lał jak strażak :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro cze 09, 2010 6:17 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

Justa&Zwierzaki pisze:Eustachego przed chwilką musiałam poządnie wymasować i podać buskopan bo ma dość duży pęcherz i mało sika , ale mam nadzieje ze rano będzie lał jak strażak :twisted:

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Śro cze 09, 2010 8:44 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

Dzięki masażom i lekom rozkurczającym Eustachy siusia, a bez nich nie?
Czy nadal nosi majtasy?

Tak bardzo bym chciała, by ktoś go pokochał i zaakceptował takim jakim jest i dał mu dom do końca życia.
Może dzięki Swojemu domkowi Eustachy odzyskał by zdrowie.....

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Śro cze 09, 2010 13:03 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

honda11 pisze:Dzięki masażom i lekom rozkurczającym Eustachy siusia, a bez nich nie?
Czy nadal nosi majtasy?

Tak bardzo bym chciała, by ktoś go pokochał i zaakceptował takim jakim jest i dał mu dom do końca życia.
Może dzięki Swojemu domkowi Eustachy odzyskał by zdrowie.....

To jest spawa neurologoczna , on sika i kupka bez czucia . Majtole z podpaską ma zmieniane od 8 do nawet 12 razy na dobe , musi mieć codziennie sprawdzaną wielkość pęcherza i musi byc masowany w razie potrzeby .
Bedzie mu bardzo cięzko znaleźć dom poniewaz on dość częśto przemaka i gubi kupale i ja prawie codziennie musze prac nie tylko pościel ale i koldre a dziś to nawet przesikał łóżko , ale to mnie ucieszyło ze znów jest OK :1luvu: to znaczy że sika bez problemu .
PS. Eustachy u mnie czuje sie dobrze , nie widze aby sie stresował :wink:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt cze 11, 2010 8:03 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

on już tak zawsze będzie miał bez czucia wypróżnianie? biedactwo, i on ... i Ty :(
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt cze 11, 2010 18:05 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

mar9 pisze:on już tak zawsze będzie miał bez czucia wypróżnianie? biedactwo, i on ... i Ty :(

Prawdopodobnie tak , bardzo małe szanse na regeneracje . Jesli nerwy by nie były uszkodzine to juz powinien choc troszke to kontrolować a o tymna razie nie ma mowy .
Eustachemu tez daje sie we znaki ten upał , juz dość tego mamy ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]