OKI pisze:Zobaczymy, Szelma ostatnio chodzi wnerwiona na maksa i nie chcę jej specjalnie molestować![]()
Popstrykam tylko jeśli się sama nawinie
wnerwiona ? a dlaczegóż to ?
biedactwo moje
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Zobaczymy, Szelma ostatnio chodzi wnerwiona na maksa i nie chcę jej specjalnie molestować![]()
annette88 pisze:OKI pisze:Zobaczymy, Szelma ostatnio chodzi wnerwiona na maksa i nie chcę jej specjalnie molestować![]()
biedactwo moje
OKI pisze:annette88 pisze:OKI pisze:Zobaczymy, Szelma ostatnio chodzi wnerwiona na maksa i nie chcę jej specjalnie molestować![]()
biedactwo moje
No, wnerwiona - bo mało, że jej duża jakichś kotów nasprowadzała najpierw, to jeszcze teraz jej wciska jakieś ustrojstwo do pyska 2x dziennie![]()
Dużej odbiło i kot wnerwiony chodzi
OKI pisze:Najśmieszniejsze, że w związku z tym wszystkim jeszcze bardziej pokochała gości![]()
Bo jak wpadną dziewczyny na babski wieczór, to siedzimy w kuchni, a kuchnia to królestwo Szelmy. Może molestować ciotki, marudzić, pchać się na kolana itd![]()
Zawsze była gościnna (dla dużych), ale teraz przekracza własne normy
annette88 pisze:OKI pisze:Najśmieszniejsze, że w związku z tym wszystkim jeszcze bardziej pokochała gości![]()
Bo jak wpadną dziewczyny na babski wieczór, to siedzimy w kuchni, a kuchnia to królestwo Szelmy. Może molestować ciotki, marudzić, pchać się na kolana itd![]()
Zawsze była gościnna (dla dużych), ale teraz przekracza własne normy
![]()
![]()
szelma, wpadnij do cioci
tillibulek pisze:fajna kicia znaczy sie![]()
przekaz Szelmie buziaki od Ciotki
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:Nie mam pojęcia![]()
![]()
![]()
Ale jakby nie było - zgarnęłam ją z knajpy![]()
![]()
I wszystko jasne!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 447 gości