Moderator: Estraven
teapot pisze:Kurcze, co się dzieje z tymi gnojami? Gdy wydaje się, że wszystko w porządku nagle następuje pogorszenie...

pobyt w klinice w klatce nie moze im sluzyc.....a ja moge tylko o nich wirtualnie zagladac.....ASK@ pisze:teapot pisze:Kurcze, co się dzieje z tymi gnojami? Gdy wydaje się, że wszystko w porządku nagle następuje pogorszenie...
małe wiele przeszły a ostatnie wydarzenia nie pomogły im.
za domki tymczasowe
kto pomoze Anitka31 pisze:Kocia organizacja która wcześniej zapewniała mnie, że maluchom nie trudno znaleźć domek - nie odzywa się oczywiście. Co jest z tymi organizacjami? Kiedyś w jednej sprawie wysłałam chyba ze 20 maili do różnych a odpowiedziały mi 2, obie odmownie. I co może zrobić taki człowiek, który znalazł chorego kota i nie wie co z nim??? Albo wyrzuconego domowego?
Załamka, naprawdę. Chyba już nie będę przekazywać pieniędzy, raczej kupię karmę i pomogę osiedlowym karmicielkom. Albo "Koterii".
Anitka31 pisze:Kocia organizacja która wcześniej zapewniała mnie, że maluchom nie trudno znaleźć domek - nie odzywa się oczywiście. Co jest z tymi organizacjami? Kiedyś w jednej sprawie wysłałam chyba ze 20 maili do różnych a odpowiedziały mi 2, obie odmownie. I co może zrobić taki człowiek, który znalazł chorego kota i nie wie co z nim??? Albo wyrzuconego domowego?
Załamka, naprawdę. Chyba już nie będę przekazywać pieniędzy, raczej kupię karmę i pomogę osiedlowym karmicielkom. Albo "Koterii".

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], kasiek1510 i 69 gości