Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Takie skojarzenia w przypadku Jej Wysokości są nie na miejscu![]()
OKI pisze:Może i twarzowy, ale będziemy szukać innych. Jednak cienkie są lepsze (zwłaszcza dla nieprzyzwyczajonych). W tych koty się czują takie ubrane (jak w kubraczku - najpierw paraliż), poza tym nie wiem, czy te klamry gdzieś nie uwierająTen pasek na spodzie też chyba jest za długi nawet na Tacię. No i wyłażą z nich zbyt łatwo
![]()
OKI pisze:Czyli może i szeleczki eleganckie, ale ani mi ani kotom nie pasują
OKI pisze:Mała Dzikuska pisze:To ja pierwsza o autograf Taciuni poproszę...
Zapraszam![]()
Jak ją wystarczająco długo po brzuszku pomiziasz (jakieś 30s), autograf dożywotnio Ci na łapkach wypisze
kalair pisze:
Mała Dzikuska pisze:... i pewnie do widzenia
OKI pisze:Cześć Anetko![]()
Koty były na 37 i 35 (chyba)
annette88 pisze:OKI pisze:Cześć Anetko![]()
Koty były na 37 i 35 (chyba)
noo dooooobra...
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:kalair pisze:No to przywieź mi ją OSOBIŚCIE.
No przecież się wybieramy do CiebieZ całą wycieczką
I nawet mamy dowód, że nas zaprosiłaś... Przynajmniej OKI , ja najwyżej za kierowcę będę robić...
Ale tylko w jedną stronę...![]()
margaretka2002 pisze:Ja mam szelki z Trixie i Jonasz z nich nie wylazi...
tillibulek pisze:OKI pisze:Może i twarzowy, ale będziemy szukać innych. Jednak cienkie są lepsze (zwłaszcza dla nieprzyzwyczajonych). W tych koty się czują takie ubrane (jak w kubraczku - najpierw paraliż), poza tym nie wiem, czy te klamry gdzieś nie uwierająTen pasek na spodzie też chyba jest za długi nawet na Tacię. No i wyłażą z nich zbyt łatwo
![]()
nie znam sie na szelkach, ale nasza Zorka na pewno chetnie by sobie pospacerowala, zwlaszcza po korytarzujak chcielismy ja wziac na dwor, to tez te szelki, ktore mamy (tylko, ze to sa typowo samochodowe), wprawily ja w niezbyt dobry nastroj
![]()
nasze szelki do wychodzenia sie nie nadaja, a poza tym boje sie, ze Zorka tak bardzo polubi chodzenie na spacer, ze bedzie sie dobitnie tego domagała - a potem to juz nie ma wybacz, kotek chce na dwor, trzeba isc i juzOKI pisze:Czyli może i szeleczki eleganckie, ale ani mi ani kotom nie pasują
najwazniejsze, ze jestescie jednomyslneznaczy, ze trzeba szukac innych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 44 gości