SZCZYTNO - cały biały, DT na 5 dni, później schron. [*]

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 10, 2010 1:53 Re: SZCZYTNO - cały biały, DT na 5 dni, później schron. [*]

To nie pierwszy kot dla którego pomoc przychodzi zbyt póżno. Śnieżku [*]

Kasiu tak mi przykro. Sukces był już tak blisko.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Czw cze 10, 2010 6:48 Re: SZCZYTNO - cały biały, DT na 5 dni, później schron. [*]

(*) już biega po kocim niebie, Aniołeczek, nic go już nie boli...i myśli tam o Was, Dziewczyny, że chciałyście mu pomóc :aniolek:

KsieznaJoanna

Od: Pon lut 18, 2008 22:55

Post » Czw cze 10, 2010 7:54 Re: SZCZYTNO - cały biały, DT na 5 dni, później schron. [*]

Bardzo mi przykro kotku :cry:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw cze 10, 2010 7:57 Re: SZCZYTNO - cały biały, DT na 5 dni, później schron. [*]

biedny Biały [']

kto wie na co aniołeczek był chory
być może właściciele dowiedzieli się o chorobie i pozbyli się problemu
nie dając mu tym samym żadnych szans

gdyby dziewczyny wiedziały na co jest chory... pewnie wszystko byłoby inaczej
zabrakło nam czasu
a białaskowi siły i chęci do życia

...smutne to :(
Frędzel ...razem z nami od 22.12.2007 do 31.07.2009 (godz.9.15) ...w pamięci i sercach na zawsze [*] ['] [*]
Obrazek Obrazek

Granula

Od: Wto sie 28, 2007 22:15
Lokalizacja: był Kraków -> później Bielsko-Biała -> aktualnie Żory woj.śląskie

Post » Czw cze 10, 2010 16:59 Re: SZCZYTNO - cały biały, DT na 5 dni, później schron. [*]

Chciałam wszystkim podziękować za pomoc i zainteresowanie.

Mam ogromny żal do losu, że się nie udało.

Chcę tylko wierzyć, że Białasek był mimo wszystko szczęśliwy w tym swoim krótki, kocim życiu. Że tylko na koniec stało się coś co doprowadziło do takiej sytuacji. I że na sam koniec znów czuł się dla kogoś ważny.

Tak mi strasznie źle...

Biegaj kiciusiu radośnie za TM [*]
po_prostu_kaska

Post » Pt cze 11, 2010 9:05 Re: SZCZYTNO - cały biały, DT na 5 dni, później schron. [*]

białasek wrócił w innym wcieleniu :(
http://aukcjewp.wp.pl/item1070813709_od ... dansk.html

ludzie są okropni
Frędzel ...razem z nami od 22.12.2007 do 31.07.2009 (godz.9.15) ...w pamięci i sercach na zawsze [*] ['] [*]
Obrazek Obrazek

Granula

Post » Pt cze 11, 2010 9:22 Re: SZCZYTNO - cały biały, DT na 5 dni, później schron. [*]

Granula pisze:białasek wrócił w innym wcieleniu :(

ludzie są okropni

Granula, co tam jest ? Mam info, ze strona nie została odnaleziona
po_prostu_kaska

Post » Pt cze 11, 2010 10:03 Re: SZCZYTNO - cały biały, DT na 5 dni, później schron. [*]

Białasku [']....

Bardzo Wam kibicuję, chociaż po cichutku.
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt cze 11, 2010 10:09 Re: SZCZYTNO - cały biały, DT na 5 dni, później schron. [*]

ludzie są okropni

dzwoniłam... ludzie nie są okropni ale się boją. Nie piszcie wrednych i napastliwych maili, wystarczy porada że kot może byc, że można dać z tym radę itd, z odnośnikami do strony kota z dzieckiem i tak dalej.
Dziewczyna bardzo się skarżyła ze na nią mailowo się napada: to jej pierwsze dziecko i ona nie wie co ma robić, więc nieco wyczucia, rad i poprowadzenia w temacie i jest szansa.

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Pt cze 11, 2010 10:52 Re: SZCZYTNO - cały biały, DT na 5 dni, później schron. [*]

Poker71 pisze:

ludzie są okropni

dzwoniłam... ludzie nie są okropni ale się boją. Nie piszcie wrednych i napastliwych maili, wystarczy porada że kot może byc, że można dać z tym radę itd, z odnośnikami do strony kota z dzieckiem i tak dalej.
Dziewczyna bardzo się skarżyła ze na nią mailowo się napada: to jej pierwsze dziecko i ona nie wie co ma robić, więc nieco wyczucia, rad i poprowadzenia w temacie i jest szansa.

ooo przepraszam, ale ja do nikogo nie pisałam żadnych maili
i nie mam w zwyczaju komuś ubliżać

napisałam tutaj, że ludzie są okropni
bo są... bo standardem się staje: dziecko w domu, kot wypad :evil:
Obrazek Obrazek

Granula

Post » Pt cze 11, 2010 11:03 Re: SZCZYTNO - cały biały, DT na 5 dni, później schron. [*]

To ja się też muszę usprawiedliwić, że nic nie pisałam, chociaż przyznam się, że miałam ochotę... :oops:
po_prostu_kaska

Post » Pt cze 11, 2010 11:33 Re: SZCZYTNO - cały biały, DT na 5 dni, później schron. [*]

a ja dodam jeszcze, że nie wierzę w to, że raptem po jednym telefonie Pani zmieniła zdanie i kota zatrzyma... tia :evil:

pewnie za jakiś czas pojawi się wątek o kolejnym białasku wyrzuconym z samochodu

jak komuś zależy na zwierzaku, to na własną rękę się próbuje czegoś dowiedzieć
chociażby zapytać weterynarza o rzeczywistych zagrożeniach
Obrazek Obrazek

Granula

Post » Pt cze 11, 2010 11:55 Re: SZCZYTNO - cały biały, DT na 5 dni, później schron. [*]

nie wiem czy ktos z forum pisal, i nie wiem czy zmienil cos telefon. ale dobrze zeby wiedziala ze bez paniki, itd. Uprzedzam tylko jak sprawa wygląda, gdyby ktoś miał ochotę się chwycić za klawiaturę.
A bardzo mlodzi rodzice mają to do siebie ze po prostu panikują, żadne nowum, i nie świadczy o złej woli. Do tego wystarczy jakaś babcia czy sąsiadka z wizjami i dramat gotowy. Niedawno wyadoptowałam kota do osoby, która tak kiedyś zrobiła, bo po prostu NIE WIEDZIAŁA.

Zaś w takiej sytuacji w sieci zwykle się szuka stron dla rodziców, gdzie głupot o kotach jest niestety cała masa :roll:

Swoją drogą fajnie się wiesza oskarżenia, a mnie fajnie dzwoni i tłumaczy :evil:

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

[poprzednia]