Niteczka 1 pisze:Na Grunwaldzkiej
Niteczka skontaktuj się z martką, ona pracuje gdzieś w okolicach Grunwaldzkiej więc może będzie miała czas aby sprawdzić domek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Niteczka 1 pisze:Na Grunwaldzkiej
Gibutkowa pisze:Kruszyna to Ty byłaś w zoologu w Arkadach? Szwagier mi właśnie doniósł, że któraś z dziewczyn byłaNo i trzy kolejne kociaki z kącika poszły do domków
Kurcze muszę tam koniecznie jutro zajść, bo zanim się wybiorę to wszystkie kotusie już będą w domkach, a muszę zobaczyć te szkraby biegające po sklepie w pipczących obróżkach
Gibutkowa pisze:Kruszyna to Ty byłaś w zoologu w Arkadach? Szwagier mi właśnie doniósł, że któraś z dziewczyn byłaNo i trzy kolejne kociaki z kącika poszły do domków
Kurcze muszę tam koniecznie jutro zajść, bo zanim się wybiorę to wszystkie kotusie już będą w domkach, a muszę zobaczyć te szkraby biegające po sklepie w pipczących obróżkach
Kasia od Behemotha pisze:Byłam dzis w schronie. Dużo kociaków w baraku. Jak mi ktoś powie że nie chce krzywdzić kotki, bo sterylka to stres, to kopne go w sam środek dupy
Kruszyna pisze:Gibutkowa pisze:Kruszyna to Ty byłaś w zoologu w Arkadach? Szwagier mi właśnie doniósł, że któraś z dziewczyn byłaNo i trzy kolejne kociaki z kącika poszły do domków
Byłam, byłamTwój szwagier to taki brunet? Bo mi się jakoś przyglądał dziwnie :P
Natasza chyba się minęłyśmy
Kasiu, ja Ci chętnie pomogę w tym kopaniu
Kasia od Behemotha pisze:Byłam dzis w schronie. Dużo kociaków w baraku. Jak mi ktoś powie że nie chce krzywdzić kotki, bo sterylka to stres, to kopne go w sam środek dupy
jessi74 pisze:Kasia od Behemotha pisze:Byłam dzis w schronie. Dużo kociaków w baraku. Jak mi ktoś powie że nie chce krzywdzić kotki, bo sterylka to stres, to kopne go w sam środek dupy
po razie za każde kociątko w schronisku
ulvhedinn pisze:jessi74 pisze:Kasia od Behemotha pisze:Byłam dzis w schronie. Dużo kociaków w baraku. Jak mi ktoś powie że nie chce krzywdzić kotki, bo sterylka to stres, to kopne go w sam środek dupypo razie za każde kociątko w schronisku
I za Azalkę.
ulvhedinn pisze:jessi74 pisze:Kasia od Behemotha pisze:Byłam dzis w schronie. Dużo kociaków w baraku. Jak mi ktoś powie że nie chce krzywdzić kotki, bo sterylka to stres, to kopne go w sam środek dupypo razie za każde kociątko w schronisku
I za Azalkę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], grubysnake, puszatek i 102 gości