mniam, mniam

bry śliczności

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
millkaj pisze:Oh w Warszawie upal okropny,
zyc sie nie da
agakow82 pisze:wczoraj poszłam z dużym się kąpać i wiecie co zobaczyłam jak wyszłam z łazienki?
Oktuś na mojej szeleszczacej podusi w mojej skrzyneczce !!!![]()
Musiałam go przegonić![]()
W koncu to ja poprosiłam ciocie gosie zeby zostawila mi jeszcze skrzyneczkea Oktuś mi sie tam wciska.........
Hania
mar9 pisze:agakow82 pisze:wczoraj poszłam z dużym się kąpać i wiecie co zobaczyłam jak wyszłam z łazienki?
W koncu to ja poprosiłam ciocie gosie zeby zostawila mi jeszcze skrzyneczkea Oktuś mi sie tam wciska.........
Hania
och, Haneczko, on tylko na chwileczkę, nie żałuj mu, wiesz, to miłe dzielić się czymś z drugim
agakow82 pisze:wczoraj poszłam z dużym się kąpać i wiecie co zobaczyłam jak wyszłam z łazienki?
Hania
agakow82 pisze:mar9 pisze:agakow82 pisze:wczoraj poszłam z dużym się kąpać i wiecie co zobaczyłam jak wyszłam z łazienki?
Hania
och, Haneczko, on tylko na chwileczkę, nie żałuj mu, wiesz, to miłe dzielić się czymś z drugim
Tak ? dzielic sie?
ojej to musze Oktusia przeprosicpozwole mu dzis caly dzien siedziec w koszyczku
bozena640 pisze:agakow82 pisze:wczoraj poszłam z dużym się kąpać i wiecie co zobaczyłam jak wyszłam z łazienki?
Hania
Haniu dzielić należy się tak jak ja, np wędkę podzieliłam na 3 częścisobie oczywiście zostawiłam zabawkę
Zostaw Oktusiowi drapak do spania, a skrzyneczkę zostaw sobie - to też dzielenie się
![]()
Duffy
mar9 pisze:agakow82 pisze:Hania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Marmotka i 37 gości